Bize Demba Ba Gibi Biri Lazım

Demba ba gibi ne topçular var,yeter ki parayı doğru zamanda doğru adama yatır.

Örnek:Muslera,Melo,Wes.

geçen sene Emenike-Almeida gibi birisi lazımdı, ondan önce Bienvenue gibi birisi lazımdı, ondan da önce Niang gibi birisi lazımdı. orta sahada da Veli-Necip ikilisinden birisini -mümkünse ikisini birden- kapmamız lazım mutlaka .s bu arada unutmadan Türkiye'nin en iyi oyuncusu Tarık Çamdal .s

Aradigimiz forvetin Ibrahim Baldé oldugunu dusunuyorum. madem Senegal'li bir isim uzerinden konu acilmis kendisini hakkindaki izlenimlerini yazayim bende.

AL'de Feyenoord ve akabinde Swansea maclarinda dikkatimi cekmisti.

190 boyundaki Baldé suan 5-6 milyon€ 'ya alabilecegimiz en iyi forvet. Ben 2 macini izledigim icin pekte saglikli diyebilecegimiz bir yorum yazamam lakin uzun boyuna ragmen topu tutup surebilen bir forvet oyuncusu, ister istemez kendisini belli ediyor. Sadece benim dikkatimi cekmemisti, o gun maci anlatan spikerde,Krasnador "Ibra"yi mi transfer etti seklinde yorum yapmisti...

Hayliyle Rus ligini izlemiyorum, yaptigim yorum gecen sene izeldigim 2 mac uzerinden, Emre Utkucan'in bu tur isimleri takip ettigini dusunuyorum...

neden transfer edilmiyor sorusu ise ayri bir konuda tartisilmasi gereken onemli bir sorun.

geçen sene Emenike-Almeida gibi birisi lazımdı, ondan önce Bienvenue gibi birisi lazımdı, ondan da önce Niang gibi birisi lazımdı. orta sahada da Veli-Necip ikilisinden birisini -mümkünse ikisini birden- kapmamız lazım mutlaka .s bu arada unutmadan Türkiye'nin en iyi oyuncusu Tarık Çamdal .s

Güldürürken düşündürdün:rolleyes:

Ben herhangi bir Afrika pasaportlu futbolcu istemiyorum neden mi;

-Çoğu profesyonel değil

-Çoğunun yaşı olduğundan çok daha fazla

-Geneli aşırı para düşkünü bazıları mecburiyetten zira 10 kişiye bakıyorlar en az, bazıları kabile besliyor

-Sakatlanma riskleri çok fazla muhtemelen küçük yaşta yetersiz beslenme, olumsuz yaşam koşulları vs.sebebi ile

-Sonradan görmelik (çok normal)

-Gönderilmek istendiğinde çok zor gitmeleri oynamamayı paraya tercih etmeleri

-2 yılda bir Sezon ortasında Afrika Kupası olması

Not: bu özellikler eskiden özellikle Brezilya ve G.Amerika kökenlilerde de vardı ama onlarda futbol endüstrisinin iyileşmesi ile bazı şeyler değişmeye başladı,bu arada lafım Avrupa da doğmuş ve yetişmiş olanları kapsamıyor

Sırf bizim takımın taraftarı BA'ya nazar değdirecek.

Yazık olacak beşiktaşa.

BA'nın bize bu kadar iyi gelmesinin nedeni ;2 senedir Burak izlediğimiz için.

Şu an bize kafası çalışan hangi oyuncuyu getirirsek forvet 2-3 level atlamış olur.

Geri
Üst Alt