Bizi bırakma Harry!

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Kewell'ın sakatlığı ciddi sanırım belki bu sene faydalanamayacağız.Ama hiç değilse sözleşme uzatsınlar.Nonda'nın kişiliğine ve efendiliğine saygı duymama rağmen Avrupa'da bize hiçbir faydası olmayacak.Refleksler gitmiş,çok ağır.Son vuruş kalmamış,morali zaten bozuk.Nonda'yla zor hayırlısı olsun diyelim umarım kimse üzülmeden hallolur bu iş...

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

İşte o diyalog

KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?

YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...

KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...

YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.

KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?

YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...

KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim

Bugünkü diyalog???Dogru olmadığına inanıyorum.

Erhan Telli denen ... yazmış.

Iron Maiden için yürüyüş vardı o bitti bari denk gelseydi. Kısmet.

Dondurulup sezon sonu uzatılmalı. En iyisi bu olur.

Merak etme Kewell'ın sözleşme dondurulsa da her şartta DK2010 da yeri bankodur. Fakat 3 ay sakat bir oyuncunun sözleşmesini de dondurmak GS'nin en doğal hakkıdır. İyileşince Haziran'da tetkikler yapılır sağlam derlerse 1-2 yıl sözleşmesi uzatılır hakkı da verilir.

Bende aynı düşüncedeyim ayrıca Kewell oynasada oynamasada parasını herhalükarda alacak,o nedenle dondurulması mantıklı para kısmı düşünülmemeli.Yönetim Linderoth konusundada çok akılcı davranmıştır,sonuçta Linderoth yarım sezon yine sakat sakat antremanlara çıkıp fuzuli işgal edecekti hemde parasını alacaktı,yönetim onu göndererek hem kontenjan açtı hemde parasını verdi gönderdi.

Bende aynı düşüncedeyim ayrıca Kewell oynasada oynamasada parasını herhalükarda alacak,o nedenle dondurulması mantıklı para kısmı düşünülmemeli.Yönetim Linderoth konusundada çok akılcı davranmıştır,sonuçta Linderoth yarım sezon yine sakat sakat antremanlara çıkıp fuzuli işgal edecekti hemde parasını alacaktı,yönetim onu göndererek hem kontenjan açtı hemde parasını verdi gönderdi.

linde konusunda akıllılık? bence çok geç kalınmıştı. adam boşyere kadroya alınıp prim bile aldı bu takımda. sezon başında yollasaydık keşke. bu kadar sabredildi ama bence geç kalınmış bir karardı.

Kewell'ın sözleşmesi dondurulsun ama bir senede uzatsınlar sözleşmeyi...Kewell doktoruna tedavi olsun...Alisamiyen'deki maçları tribünden izlesin İstanbul'a geldiği zaman...Özletmesin kendini...Sonra iyileşince yeni stadımızdaki ilk maçımızda Dady Cool tezahuratlarıyla Kewell da olsun:)Çok mu şey istiyorum acaba?

Kewell'ın sözleşmesi dondurulsun ama bir senede uzatsınlar sözleşmeyi...Kewell doktoruna tedavi olsun...Alisamiyen'deki maçları tribünden izlesin İstanbul'a geldiği zaman...Özletmesin kendini...Sonra iyileşince yeni stadımızdaki ilk maçımızda Dady Cool tezahuratlarıyla Kewell da olsun:)Çok mu şey istiyorum acaba?

+1905 :2_thumbs_up_-_anima

Diğer takımı tutan insanların bile saygı duyduğu bu futbolcu kesinlikle gitmemeli, gönderilmemeli...

Kewell kesinlikle gönderilmemeli bırakın göndermeyi sözleşmesi bile dondurulmamalı adam Dünya Kupası 2010'da oynamak istiyor sözleşmesini dondururlarsa oynayabilir mi ki...

Öte yandan Nonda'nın da elimizdeki tek forvet olması çok kötü bir durum..

Ulan Emre Belözoğlu Kralı sakatladın 10.hafta :mad:

Ne hikmetse dün gece rüyamda Kewellı gördüm bana Galatasarayda kalmak istediğini söyledi,sezon sonu sözleşme imzalanmaz ise Panathinakosun teklif yapacağı ve Galatasarayda kalmayı çok çok istediğini söyleyip duruyordu elindede elma yiyodu,birde Ömer Üründülü gördüm oda bir kaç kişiye alakasız futbol anlatıyodu bağıra bağıra...hayırlsı.

Çok abartıyorsunuz gerçekten. Sallama haberlere hemen kanıyoruz. Daha yönetimden bir açıklama gelmeden ve yönetimin Kewell ile nasıl bir diyalogta olduğunu bilmeden yönetime çatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Birde olaya şöyle bakalım belki Kewell gitmek istiyordur sezon sonu.

Ne hikmetse dün gece rüyamda Kewellı gördüm bana Galatasarayda kalmak istediğini söyledi,sezon sonu sözleşme imzalanmaz ise Panathinakosun teklif yapacağı ve Galatasarayda kalmayı çok çok istediğini söyleyip duruyordu elindede elma yiyodu,birde Ömer Üründülü gördüm oda bir kaç kişiye alakasız futbol anlatıyodu bağıra bağıra...hayırlsı.

Vala ben de dün gece Kewell'ı gördüm rüyamda:)Eh bu kadar konuştuktan sonra normal tabii...

Yönetime çatan yoktur bence ya daha ortada hiçbirşey yok banada yalan haberler gibi geliyor hatta gelmiyor kesinlikle yalan haber bunlar,umarım taraftarımız bu tip haberlere inanmaz...

Kewell kesinlikle gönderilmemeli bırakın göndermeyi sözleşmesi bile dondurulmamalı adam Dünya Kupası 2010'da oynamak istiyor sözleşmesini dondururlarsa oynayabilir mi ki...

Öte yandan Nonda'nın da elimizdeki tek forvet olması çok kötü bir durum..

Ulan --------- Kralı sakatladın 10.hafta :mad:

mümkünse onun adını bile anmayalım bu forumda.

İşte o diyalog

KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?

YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...

KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...

YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.

KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?

YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...

KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim

Bugünkü diyalog???Dogru olmadığına inanıyorum.

Bu diyaloğa inanlar mı var?:omg:

Daha sezon başında; temposu yetmiyor, yerine hızlı, dripling yapan biri alınsın diye yazılar dönüyordu; internette.Babel'İ alıp onun yerine yazıyorlardı. Sadece 3 ay geçti aradan şimdi de ne olursa olsun kalsın deniliyor. Çok değil bi 3 ay da kötü oynasın, yaşlanmış, olmuyor, sakatlıktan oynayamıyor gibi şeyler söylenecek .Her şey hakkında niye bu kadar çabuk ve keskin karar veriyorsunuz?

Kewell ayrılabilir, hatta tam zirvede bırakması, tadında bırakması belki de en iyisidir. Diğerleri gibi biten bir Kewell görmektense, her şey güzel ayrılabilir. Söylenene göre en az 2,5 senelik kontrat istiyor. Bu her iki taraf için pek de olumlu olmayabilir.

Galatasaray'ın menfaatleri, şu anki durumu, forvet eksikliği, sezon sonuna kadar olmuyacak bir futbolcu, Türk futbolcuların yüksek bonservisi, Kewell'ın sezon sonuna kadar ayrılması, eğer iki taraf için uygunsa tekrar anlaşılması en uygunudur.

Geri
Üst Alt