Bizi bırakma Harry!

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

tmm takıma çok katkısı oluyorda aşırı sakatlanıyor.bir sakatlanıncada 3 ay gelmiyor geçen senede aynı şey oldu 2.yarı baslerken kaç ay gitti.bence gönderilsin artık bizim santos jo gibi geleceği parlak oyunculara daha çok yönelmemiz lazım.

Dondurulması lazım yeni transfer için başka çare yok. Dondurulunca da sözleşme fesh edilmiş olmuyor. Lütfen tamam seviyoruz futbolcuyu ama Galatasaray'ın menfaatleri herşeyden önemlidir bunu da unutmayın.

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Galatasaray Kewellsaray değildir

ya böyle bir düşünceye zaten en başta ben karşı çıkarım ama unutmamak lazım bu adam ordu maçında GALATASARAY forması ile oynarken sakatlandı.... gece gezmelerinde ya da karısının üstündeyken değil bizim başarımız için oynarken sakatlandı ki o maçta yedek kulübesinde oturan bir nonda vardı ama rijkaard ona rağmen kewell'ı forvet oynattı!!!!

Çok saçma bir fikir bence bu yürüyüş..İyice şaşırdı millet..

ya böyle bir düşünceye zaten en başta ben karşı çıkarım ama unutmamak lazım bu adam ordu maçında GALATASARAY forması ile oynarken sakatlandı.... gece gezmelerinde ya da karısının üstündeyken değil bizim başarımız için oynarken sakatlandı ki o maçta yedek kulübesinde oturan bir nonda vardı ama rijkaard ona rağmen kewell'ı forvet oynattı!!!!

Dediğimden bu anlam çıkmıyor malesef sen kalkıp bir oyuncu için heryerde yönetime teknik ekibe sallarsan bende sana sallarım arkadaş:evilsmile:

hala lincoln ü bile takıma isteyenler varken harry kewell a bunu yapmayı düşünmek büyük haksızlıktır.

Dediğimden bu anlam çıkmıyor malesef sen kalkıp bir oyuncu için heryerde yönetime teknik ekibe sallarsan bende sana sallarım arkadaş:evilsmile:

arkadaşım sen bana salla canın saolsun ama senin bana sallaman bişeyi değiştirmez rijkard dos santos'u istiyor diye kewell'ı göndermenin mantığını bana açıkla tamam kabul edeyim

orda oynayabilecek caner ve arda dururken niye ekstra'dan dos santos

''2. olalım ama sakat da olsa Kewell kenarda otursun karizması yeter'' diyenler iyice kendilerini şaşırmışlar. Karizma para etmiyor, futboldan bahsediyoruz burada. 2. olursak şampiyonlar ligine gitmek hayal artık. Mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor ve olursak şampiyonlar liginden gelecek para 20 milyon euro civarı bir para. Ne oyuncular alınır o paraya ki kulübün maddi durumu da çok parlak değil. Yürüyüş düzenlemek nereden çıktı? Sezon sonuna kadar kenarda oturacak, doğru düzgün göremeyeceğimiz bir adam Kewell. Seneye (kalırsa) yaşı nedeniyle belki performansı da düşecek ve Nonda'ya yapılan yorumların aynısı başlayacak. Bu kadar çabuk gaza gelmeyelim. Yönetim elbet bizden daha ayrıntılı düşünüyordur..

arkadaşım sen bana salla canın saolsun ama senin bana sallaman bişeyi değiştirmez rijkard dos santos'u istiyor diye kewell'ı göndermenin mantığını bana açıkla tamam kabul edeyim

orda oynayabilecek caner ve arda dururken niye ekstra'dan dos santos

:asd:

Yahu adam SAKAT sezonu kapattı en ufak yardımı dokunmayacak bu dönem

Seneye yeni stadda takımı Uefada mı görmek istesin yoksa şampiyonlar liginde mi?

Galeyana geldi millet.Yağma falan başlayabilir her an:D

:asd:

Yahu adam SAKAT sezonu kapattı en ufak yardımı dokunmayacak bu dönem

Seneye yeni stadda takımı Uefada mı görmek istesin yoksa şampiyonlar liginde mi?

tabiki şampiyonlar liginde görmek isterim bjk'nin şampiyonlar ligi maçını izlerken gözleri dolup bu ezikler yerine biz olmalıydık dedim bütün sene ama dos santos'un kewell'dan ne ekstrası olacak kewell iyileşip gelince tanıdığı takıma neill'le beraber dos santos'tan daha faydalı olur ki kewell'ın gönderilmesi takım içindede huzursuzluk yaratır neill gelmesinin en büyük sebeplerinden biridir kewell bunun yanında ingiltere'de bile kendini herkese kantılamış bir oyuncu kewell... Dos santos'un barcelona macerasının bile çok tatminkar olmadığını görüyoruz ki tottenham'da ipswich'te bile hiçbişi yapamadı

tabiki şampiyonlar liginde görmek isterim bjk'nin şampiyonlar ligi maçını izlerken gözleri dolup bu ezikler yerine biz olmalıydık dedim bütün sene ama dos santos'un kewell'dan ne ekstrası olacak kewell iyileşip gelince tanıdığı takıma neill'le beraber dos santos'tan daha faydalı olur ki kewell'ın gönderilmesi takım içindede huzursuzluk yaratır neill gelmesinin en büyük sebeplerinden biridir kewell bunun yanında ingiltere'de bile kendini herkese kantılamış bir oyuncu kewell... Dos santos'un barcelona macerasının bile çok tatminkar olmadığını görüyoruz ki tottenham'da ipswich'te bile hiçbişi yapamadı

Kewell sezonu KA-PAT-TI dönme felan yok Nisan sonu demek sezon bitti demek

Yahu sağlam adam sakat adamdan her türlü daha faydalı olur. Tutup tutmama meselesi falan değil...

tamamda renkdaşların bahsettiğim şey zaten sol kanatta yeterince adamımız var daha ne bu dos santos aşkı.

git pavlyuchenko'yu kirala olmadı sercanı mustafa pektemek'i al adam gibi bi forvet al yeterki nonda'ya bırakma avrupayı

Geri
Üst Alt