Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Galatasaray'ın Kewell'ı göndereceğine inanmıyorum...

Olsa olsa Kolpa basının bizi karıştırmak için ürettiği senaryolardır bunlar

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Fayda falan diyorsan. İlictir, Song tur bu alanda birinci(Hagi'den sonra). Geçin bunları.

Her anlamda fayda diyorum, senin sanırım futbol mantaliten sadece çıkılan maç atılan gol vs..

Profesyonellik, popülarite, liderlik, hırs bunları geçiniz tabi ne ki..

Ki Kewell çok sevdiğim İlici 3 e katlar, rakamlara bakıp gelelim.

Habertürk sözleşmenin fesh edildğini söyledi şimdi haber bülteninde

Hasan Şaş 2005-2006 sezonunda bir yandan asist kralı olur bir yandan da floryadaki personelin maaşlarını öderken de bunları mı söylüyordun? Ya da Fenerbahçe dört katı para teklif etmesine rağmen Galatasaray da kaldığında ne diyordun? Erken iyileşmek için kortizon almasını geçiyorum direk, haberin bile yoktur. Ümit Karan Nou Camp da Anfield de Roma da golleri atarken de kesin bunları düşünmüşsündür, gece klüplerini falan.

Amaaan, birak. salliyorlar iste. Song, Ilic, Nonda, Arif, Hakan Sukur. Bunlarin isimlerini hemen unutuyorlar. Kewell'i bende severim ama bazilari Kewell'i GS'dan üstun kiliyorlar. Ananizin karnindan Kewell'lami dogdunuz? :)

Bikere aldığı milyonlarca dolardan, 10 20 bin ytl para dağıtan adama bu işi yaptı diye hayran olunmaz, bu zaten yapılması gereken bir hayırdır, bunu bir bilelim de öyle konuşalım.

aziz yıldırımla çok içiçesin sanırım miktarına kadar biliyorsun teklifi,

bu işin fantazi ve dedikodu kısmını geçeceksin arkadaş, ben elde olan bilinen şeylerden konuşuyorum...

ayrıca ben işin sadece futbol kısmından bahsetmiyorum, adamın karaktersizliğinden bahsediyorum, yoksa lincoln de çok kaliteli topçuydu, herşey kaliteyle olsa bu dünyada..

Hasan Şaş'ın kendisi söyledi Saadettin Saran 3 kez teklifle gelmiş. Hepsini reddettim çünkü ben Galatasaraylıyım dedi. Ne fantezisinden bahsediyorsun sen? Floryadakilerin maaşlarını ödediğini falan fantezi sanıyorsun sen. Asıl sizin kafanızda yarattığınız Kewell potresi fantezi. Fener versin bakalım iki katı para ne yapıyor Kewell? Kewell'ı seviyoruz ama diğer isimlerin yaşadıkları göz önüne alındığında yönetime saygı duymak şarttır.

Bikere aldığı milyonlarca dolardan, 10 20 bin ytl para dağıtan adama bu işi yaptı diye hayran olunmaz, bu zaten yapılması gereken bir hayırdır, bunu bir bilelim de öyle konuşalım.

Bunları yazarken ki amacım Skor taraftarlığını eleştirmem. Bak güzel kardeşim ümit karan nou camp da gol atarken de bara discoya gidiyordu. Kutlamak için her gece dışarıdaydı. Bir şey diyorsan o zaman diyeceksin. 10-15 maç gol atamadığında değil. Ok?

Arkadaslar Kewell kalır, sercan nonda takası olabilir, haldun bilir işini

Vay anasını Kewell'ı satmayan taraftar gariptir ki Hasanı Ümiti felan unutmuş vay bee

Hasan Şaş'ın kendisi söyledi Saadettin Saran 3 kez teklifle gelmiş. Hepsini reddettim çünkü ben Galatasaraylıyım dedi. Ne fantezisinden bahsediyorsun sen? Floryadakilerin maaşlarını ödediğini falan fantezi sanıyorsun sen. Asıl sizin kafanızda yarattığınız Kewell potresi fantezi. Fener versin bakalım iki katı para ne yapıyor Kewell? Kewell'ı seviyoruz ama diğer isimlerin yaşadıkları göz önüne alındığında yönetime saygı duymak şarttır.

Bunları yazarken ki amacım Skor taraftarlığını eleştirmem. Bak güzel kardeşim ümit karan nou camp da gol atarken de bara discoya gidiyordu. Kutlamak için her gece dışarıdaydı. Bir şey diyorsan o zaman diyeceksin. 10-15 maç gol atamadığında değil. Ok?

Okudum mesajlarının bir kısmını. Açıkçası hak verdiğim çok yer var. Fakat birşeyi anlayamadım. Sen Kewell gönderilsin mi diyorsun?

Topçu futbolunu oynadığı sürece karışmam, eğer futboluna zararı dokunuyorsa yaptıklarının karışmaya her türlü hakkım vardır.

Bu bütün dünyada böyledir, Man Utd Real Madrid Barcelona da bunların örneklerini milyonlarca kere gördük, popülist konuşmak için konuşmayalım.

Umit gollerini mi atıyor, ne yaparsa yapsın,

SAHADA RUH GİBİ Mİ GEZİNİYOR, o zaman gece çıkmalara son verip daha çok çalışacak arkadaş, Kewell gibi

Ahmet korkuyorum bizi Kewell düşmanı yapıcaklar:)

yahu rijkaard kewell'ın gitmesini istiyorsa vardır bir bildiği demek lazım

Haldun kafasına göremi transfer yapıp oyuncu yolluyo...Bunların hepsi Rijkaardın raporu doğrultusunda hareket ediyo.

eee o zaman neden tartısıyoruz kardesim bu olayı sabahtan beri

bu takımın teknik direktörü rijkaard dilmi

o böyle bir karar almıssa biz neyi tartısıyoruz

rijkaard'da kendini baltalamak istemez herhalde bile bile

vardır bir bildiği demek lazım

Geri
Üst Alt