Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Kewell Arda'nın dediği gibi takımın %50'si ise bu sadece futbol olarak değildir...

Arda'ya kaptanlığında yaptığı yardım, takımda Arda'yı zedelemeden gösterdiği liderlik...

Centilmenlik, rakiplerin hem en çok çekindiği hem saygı ve sevgi gösterdiği bir karakter

Bunlar tam GS ruhu

Bu ruh 3 puandan bir şampiyonluktan da önemlidir...

Bu ruhu kaybetmememiz gerekiyor....

eee o zaman neden tartısıyoruz kardesim bu olayı sabahtan beri

bu takımın teknik direktörü rijkaard dilmi

o böyle bir karar almıssa biz neyi tartısıyoruz

rijkaard'da kendini baltalamak istemez herhalde bile bile

vardır bir bildiği demek lazım

Herılt yani :)

Topçu futbolunu oynadığı sürece karışmam, eğer futboluna zararı dokunuyorsa yaptıklarının karışmaya her türlü hakkım vardır.

Bu bütün dünyada böyledir, Man Utd Real Madrid Barcelona da bunların örneklerini milyonlarca kere gördük, popülist konuşmak için konuşmayalım.

Umit gollerini mi atıyor, ne yaparsa yapsın,

SAHADA RUH GİBİ Mİ GEZİNİYOR, o zaman gece çıkmalara son verip daha çok çalışacak arkadaş, Kewell gibi

Popülist konuşan sensin. Öyle bir bakış açısı yok. Skor taraftarısın işte. İyi oynarken yavrum götür, kötüleşince hemen ona bağla... Ümit Karan gayet iyiyken, Hagi geldi adamı gönderdi. Sorduklarında;

"Ümit antrenmanlara hep geç geliyordu ve alkol kokuyordu" dedi. İşte adam budur. Önce kızmıştım sonra saygı duydum. Hasan Şaş ile ilgili de daha fazla birşey yazma sana tavsiyem. Ayrıca Kewell Türk mü? Yorumculuk yapma şansı var mı Türkiye'de. Ayrıca yerlilere yapılan haksızlıklar ona yapılıyor mu sanki? İşte bu soruların cevabını bilmeden Hasan sallıyor Kewell hiç konuşmuyor demek ne kadar mantıklıdır 3 kez daha düşün.

Okudum mesajlarının bir kısmını. Açıkçası hak verdiğim çok yer var. Fakat birşeyi anlayamadım. Sen Kewell gönderilsin mi diyorsun?

Gitsin demiyorum, kalsın da demiyorum. Yönetim ne yapılırsa arkasında durulmalı diyorum. Ayrıca Hasan Şaş'a malum işler yapılırken de bu derece hassas mıymış bu arkadaşlar onu soruyorum.

Nonda gitsin sorun çözülsün zaten pek işe yaramıyo olsun varsın Avrupa'da santraforsuz kalalım.Harry de kalmak istiyosa sözleşmesi uzatılır sezon sonu.

Bakın bizim haldun yapar yapacagını demedi demeyin

1-dos santosu getirir

2- nonda-sercan takası yapar

3- kewell'ıda göndermez

Popülist konuşan sensin. Öyle bir bakış açısı yok. Skor taraftarısın işte. İyi oynarken yavrum götür, kötüleşince hemen ona bağla... Ümit Karan gayet iyiyken, Hagi geldi adamı gönderdi. Sorduklarında;

"Ümit antrenmanlara hep geç geliyordu ve alkol kokuyordu" dedi. İşte adam budur. Önce kızmıştım sonra saygı duydum. Hasan Şaş ile ilgili de daha fazla birşey yazma sana tavsiyem. Ayrıca Kewell Türk mü? Yorumculuk yapma şansı var mı Türkiye'de. Ayrıca yerlilere yapılan haksızlıklar ona yapılıyor mu sanki? İşte bu soruların cevabını bilmeden Hasan sallıyor Kewell hiç konuşmuyor demek ne kadar mantıklıdır 3 kez daha düşün.

Gitsin demiyorum, kalsın da demiyorum. Yönetim ne yapılırsa arkasında durulmalı diyorum. Ayrıca Hasan Şaş'a malum işler yapılırken de bu derece hassas mıymış bu arkadaşlar onu soruyorum.

O konuda haklısın ama Kewell'ın farklı bir sinerjisi oluştu. Yönetimin arkasında durma kararını da destekliyorum. Bir bildikleri vardır muhakkak. Temelli gönderilmez ha deyince o adam.:)

Kewell ile Hasan Şaş'ı kıyaslıyoruz sanırım yazık çok yazık .

Kewell'a gitmesin diyen taraftar Nondaya niye gitsin der o zaman ?

Ben ne diyorumsen ne diyorsun, yazıklarıma yönelik cevap verirsen konuşuruz yoksa polemiğe gerek yok, Hagi de anlamış ne mal olduğunu işte, yerlilere yapılan haksızlıklar derken?

evet doğru yerliler asgari ücretle yaşıyorlar..

bırakın kewell'ıda 22 yaşında civa gibi dos santos geliyor ona hazırlanın

Ben ne diyorumsen ne diyorsun, yazıklarıma yönelik cevap verirsen konuşuruz yoksa polemiğe gerek yok, Hagi de anlamış ne mal olduğunu işte, yerlilere yapılan haksızlıklar derken?

evet doğru yerliler asgari ücretle yaşıyorlar..

Kewell'ın maaşı geciktirilmez. YErlilerinki geciktirilir. Bunun en büyük sıkıntısını yaşayanlardan birisi de Hasan Şaştır. Bunların bildiğini sanıyorum.

Bak şimdi boldladığım kısım için uzun uzun açıklayıcı şekilde yazacağım. Ben dedim ki bir adam da karakterle ya da yaşayışıyla ilgili bir problem varsa bunu başarılıyken de söyleyebilmelisin. DÜştüğünde vurmak için kullanmamalısın. Sen de dünyanın her yerinde böyle iyi oynarsa kimse dokunmaz demişsin. Ben de buna karşılık Hagi'nin Ümit Karan'ı gönderişini örnek göstermişim. Dünyanın her yerinde öyle değil demişim. Eğer aradığın buysa demişim. Capiş?

Ayrıca Kewell Türk mü? Yorumculuk yapma şansı var mı Türkiye'de. Ayrıca yerlilere yapılan haksızlıklar ona yapılıyor mu sanki? İşte bu soruların cevabını bilmeden Hasan sallıyor Kewell hiç konuşmuyor demek ne kadar mantıklıdır 3 kez daha düşün.

Şuna da bir cevap ver zahmet olmazsa...

Geri
Üst Alt