Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Herkes boş ağızdan konuşuyor .

Nereden biliyorsunuz belki Kewell gitmek istiyor ? Sözleşme imzalamak istemiyor belkide ? Ondan göndermek istiyor bizim yönetim ne kadar futbolcuya dayalı bir mantıkdır sizin ki anlamak mümkün değildir

Niyetleri okumuyoruz.Eğer gitmek istiyorsa bu da ortaya çıkar.Rahatsız eden durum sakatlandığı anda ortaya böyle bir sorunun çıkıyor olması.Ki gitmek istemediğine dair bayaa da haber çıkmıştı.Ayrıca tüm bu dedikodulara rağmen kulüp bir açıklama yapmıyorsa suç bizim mi?Bunun olma ihtimalini yakın görüyor ve olmaması için görüşlerimizi dile getiriyoruz.Ötesi yok hepsi bu...

41 yaşındayım.. 14 yıllık şampiyon olamadıgımız dönemleri de gördüm UEFA ve süper kupayı da aldıgımız zamanları da. galatasaraya sevgim her ne olursa olsun BAŞARI ile hiç bir zaman endeksli olmadı. Ben bu klubün renklerini sevdim. Temsil ettiği şeyleri sevdim ve bunlarla uyum saglayan sembol isimlerini. büyük Kaptan Cüneyt'nin beyefendiligini sevdim, Haginin hırs dolu yenilgiye isyan edne dogal liderligini, hatta çogu zaman sarsak oynasada hakan şükürün saf galatasaraylılıgını, hasan Şaş ın da. Ama verdiği emeklere takıma katkı da bulunsa da (saygı duyarım) duruşuyla Tanju'yu sevemedim ne de Lincoln'ü. Arda'yı sevdim henüz 22 yaşında ki genç bir Galatasaraylının üzerine yüklenen onca sorumlluga ragmen (herzaman Galatasaray da sembolleşen oyuncuları yıpratmak tan büyük haz alan Medya baskısına ragmen) bu yükün altında kalmak için gururla verdigi mücadelesini sevdim.. Harry'nin hiç kimse beklemezken Hamburg da Eline kaldırarak stopere geçişini sevdim... veya Diger takım taraftarının iç geçirerek bizde niye böyle düzgün bir adam yok deyişini. Mantık mı ? Harry Gitsin.. Gitsin o zaman , kaybedecegimiz sadece bir sol açık olacak altı üstü !

Sen benim dediğimden bunu anlıyorsan pes :D

"Bu sezon bütün maçlara git deplasman dahil Kewell'ı göremeyeceksin arkadaş adam sezonu kapattı"

Yanlış anlamış olmayı istemem doğrusu ama yukardaki cümle bende bunları çağrıştırdı açıkçası...

"Bu sezon bütün maçlara git deplasman dahil Kewell'ı göremeyeceksin arkadaş adam sezonu kapattı"

Yanlış anlamış olmayı istemem doğrusu ama yukardaki cümle bende bunları çağrıştırdı açıkçası...

Dediğim gerçek ama

Kimse seneye Kewell'ı takımda görmek istemiyorum diyemez ben askıya almaktan bahsediyorum

Dediğim gerçek ama

Kimse seneye Kewell'ı takımda görmek istemiyorum diyemez ben askıya almaktan bahsediyorum

Konu zaten askıya almak değil.Göndermek fikrine sıcak bakılıyor olması.Yani taraftarı üzmeyecek ve Kewell açısından da makul bir anlaşmanın yapılması tabiiki tüm dileğimiz.ötesini düşünmek istemiyorum...

Konu zaten askıya almak değil.Göndermek fikrine sıcak bakılıyor olması.Yani taraftarı üzmeyecek ve Kewell açısından da makul bir anlaşmanın yapılması tabiiki tüm dileğimiz.ötesini düşünmek istemiyorum...

Bu olaylar olmadan önce de Kewell'ın gitmesi muhtemeldi önemli olan Kewell'ın istemesi yoksa çözülmeyecek bir sorun değil

Bu olaylar olmadan önce de Kewell'ın gitmesi muhtemeldi önemli olan Kewell'ın istemesi yoksa çözülmeyecek bir sorun değil

Aynen. Biz burda tartisiyoruz sanki bizim elimizde.

Ne milyonlarca GS taraftarin, ne de yönetimin, ne de Harry"nin karari olacak.

Harry nin ailesel ve eşinden dolayi kalmayacaği büyük ihtimaldi .

41 yaşındayım.. 14 yıllık şampiyon olamadıgımız dönemleri de gördüm UEFA ve süper kupayı da aldıgımız zamanları da. galatasaraya sevgim her ne olursa olsun BAŞARI ile hiç bir zaman endeksli olmadı. Ben bu klubün renklerini sevdim. Temsil ettiği şeyleri sevdim ve bunlarla uyum saglayan sembol isimlerini. büyük Kaptan Cüneyt'nin beyefendiligini sevdim, Haginin hırs dolu yenilgiye isyan edne dogal liderligini, hatta çogu zaman sarsak oynasada hakan şükürün saf galatasaraylılıgını, hasan Şaş ın da. Ama verdiği emeklere takıma katkı da bulunsa da (saygı duyarım) duruşuyla Tanju'yu sevemedim ne de Lincoln'ü. Arda'yı sevdim henüz 22 yaşında ki genç bir Galatasaraylının üzerine yüklenen onca sorumlluga ragmen (herzaman Galatasaray da sembolleşen oyuncuları yıpratmak tan büyük haz alan Medya baskısına ragmen) bu yükün altında kalmak için gururla verdigi mücadelesini sevdim.. Harry'nin hiç kimse beklemezken Hamburg da Eline kaldırarak stopere geçişini sevdim... veya Diger takım taraftarının iç geçirerek bizde niye böyle düzgün bir adam yok deyişini. Mantık mı ? Harry Gitsin.. Gitsin o zaman , kaybedecegimiz sadece bir sol açık olacak altı üstü !

Müthiş yorum:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

bence taraftar olarak tepkimizi koymamız lazım karaktersiz linderoth a 3 sene dayanan yönetim kewell a iki ayı çok mu görüyor.eğer böyle bir şey olursa haldun üstünel bütün sempatisini kaybeder taraftarın gözünde.

kewell ı satanı bizde satarız o kadarrrrrrrr.

bence taraftar olarak tepkimizi koymamız lazım karaktersiz linderoth a 3 sene dayanan yönetim kewell a iki ayı çok mu görüyor.eğer böyle bir şey olursa haldun üstünel bütün sempatisini kaybeder taraftarın gözünde.

yahu işine bak:asd: hahaha:D

Sen bizi bırakma Harry.. Biz her ihtimale karşı seni bırakırız :cool:

Peki ya Kewell kalmak istemiyorsa?

Benim gözümde hiç kimse birşeyini kaybetmez. Herşeyin bir kuralı var.

Peki ya Kewell kalmak istemiyorsa?

kendi gitmek istiyorsa sorun yok ama yönetim zorluyorsa ayıp ediyor.alsınlar yerli bir santrafor hatta cem sultan bu nonda dan iyi oynar yollayın nondayı gitsin

zaten leo franco gibi kalitesiz bir kaleciyi alarak hata yaptılar ikinci bir hata yapmayın

kendi gitmek istiyorsa sorun yok ama yönetim zorluyorsa ayıp ediyor.alsınlar yerli bir santrafor hatta cem sultan bu nonda dan iyi oynar yollayın nondayı gitsin

zaten leo franco gibi kalitesiz bir kaleciyi alarak hata yaptılar ikinci bir hata yapmayın

Yönetim neden zorlasın.sözleşmeyi uzatmak için uğraştı adamlar o kadar.

Nonda gitsin diyen arkadaşlar Dos Santos'un ceza aldığı,sakatlandığı bir maç sonrasında kendileri mi forvete geçmeyi düşünüyorlar acaba?Biraz abartıyoruz sanki en az sizin kadar Kewell'i severim ama Galatasaray'ın çıkarları daha önemlidir.Mevcut yönetim, bizim için çok büyük bir şanstır.2 yılda Galatasaray'ın kaybolan prestijini geri getirmiştir. Bedava bonservise aldıktan sonra,satmamız içimize oturacak olsa da ben asıl Leo Franco gitsin diyenlerdenim.Sıradan bir kaleci tutabiliceklerini tutuyor,tutamayacakları gol oluyor.Ayrica Ufuk Ceylan'in iyi bir kaleci oldugunu dusunuyorum, daha da iyi olacak dogru duzgun sans verilirse.

nonda gitsin diyen arkadaşlar dos santos'un ceza aldığı,sakatlandığı bir maç sonrasında kendileri mi forvete geçmeyi düşünüyorlar acaba?biraz abartıyoruz sanki en az sizin kadar kewell'i severim ama galatasaray'ın çıkarları daha önemlidir.mevcut yönetim, bizim için çok büyük bir şanstır.2 yılda galatasaray'ın kaybolan prestijini geri getirmiştir. Bedava bonservise aldıktan sonra,satmamız içimize oturacak olsa da ben asıl leo franco gitsin diyenlerdenim.sıradan bir kaleci tutabiliceklerini tutuyor,tutamayacakları gol oluyor.ayrica ufuk ceylan'in iyi bir kaleci oldugunu dusunuyorum, daha da iyi olacak dogru duzgun sans verilirse.

+1905.

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Yeni forvet geldi,Madrid maçında oynadı Kewell gitti ve elendik! Ne olacak?

Yeni forvet gelmedi ve Kewell'ın sakatlığı beklendi ve elendik, ne olacak ?

Hangisi daha riskli ? Sakatlığı kesin olan bir oyuncuyu beklerken kötü sonuç almak mı ? Şartları zorlamak mı ?

Geri
Üst Alt