Üye Görüşü Bizim Simeone'miz, Klopp'umuz, Guardiola'mız Ol Hamza Hoca!

Hem yerli, hem eski oyuncumuz, Akhisar ile başardıkları ortada, idealist, gelecek vaad ediyor, efendiliğine ve Galatasaraylı duruşuna kimse birşey diyemez. Samimi sözleri özellikle Sneijder ile ilgili açıklamalarından sonra da iyice sempatimi kazandı. Umarım hedeflerini bir bir yerine getirir, çok başarılı olursun hocam. Allah yolunu açık etsin!

Klopp ve Dortmund gibi bi kisiligi yok..Hamza Hoca cok sakin birisi.
bana göre türk liginde "gaz veren hocalar basarili olur...ve motivasyonu iyi yapabilen".

Sezon sonu operasyonun 2. aşamasına geçilince görüşelim yine bu konuda, bu ne acelecilik yahu..

Herkes olsun ister ama imkansız.. Bizde böyle yönetimler varken zor.. Başarılı olursa 2. veya 3. sene başarıyı sahipleniyorsun, egon şişti derler gönderirler, başarısız olursa anında şut zaten..

Herkes olsun ister ama imkansız.. Bizde böyle yönetimler varken zor.. Başarılı olursa 2. veya 3. sene başarıyı sahipleniyorsun, egon şişti derler gönderirler, başarısız olursa anında şut zaten..

Yönetim ler hep kendi "yol" larini cizmek istiyor, taraftar da iki hafta icinde en gec zaten arkalarinda durmuyor.

3 aylık getirildi idare edin işte.

zorla Terimin yancısı olmuş,yukarıdaki isimlerin yanına bile yaklaşamaz.

Olum her zaman aynı haltı yiyorsunuz.. Bir kere durun ya bir kere antu kafasıyla konu açmayın.. 10 numara gelir yeni hagi, onti gelir yeni messi.. Bi durun ya.. Her birilerine benzettiklerimizin ardından teneke bağlıyoruz yapmayın şunu..

Son düzenleme:
3 hafta sonra burda onu asariz keseriz .. rahat olun gencler ..

KLOPP suanda 18nci sirada burda kimse cikip klopp kalmali demezdi herkes ana avrat klopp'a kufur ederdi .. turk beyninde oksijen yok o yuzden bizde kimse guardiola/klopp/simeone olamaz !!!!!!!!!!!!!!

Hamzamız olsun yeter... Ne zaman birini X yapsak sonuç felaket oluyor bize kendi efsanesini yaratacak adam lazım.

Watzke'si, Caminero'su Albayrak, Lewandowski'si Diego Costa'si Burak olan takima geldigini unutmayin Simeone'miz, Klopp'umuz ol derken.

Sihirli değneği varmış...Ayrıca futbolcuların içindeki göremediğimiz cevheri ortaya çıkarmak için kazıcı Bilica takıma monte edilecekmiş.Böylece Burak, Zidanevari top kontrolü ile sahada varlığını hissettirecekmiş..Mancini ve Prandelli Burak'ın ve diğer yerlilerin üstün yeteneklerini göremedi maalesef.Yoksa kadromuz şahane aslında.O yüzden futbolcular 2 gömlek üstün hale gelmezse teneke bağlayıp yollamak lazım, başka birini getirince A.Madrid oluruz ona şüphemiz yoktur...

Son düzenleme:
Bu 6 aylik dönemi bir görelim bakalim. Hamza hocaya karsi bir sempati ve sevgi var taraftarda.

Oyun olarak üstüne koydugumuzu görürsek, zaten kalmasindan yana oluruz. Kalmasinin kriteri sampiyonluk olmaz benim icin.

Cünkü kadro olarak digerlerinden dezavantajliyiz. 2 tane ciddi transfer yaparlarsa, fikrim degisebilir.

Ben Hamza hocanin futbol bilgisine inaniyorum. Basarili bir hoca. Futbolcularla kimyasinin da uyusacagini düsünüyorum.

Ama bi izleyip görelim degisimi. Ondan sonra daha rahat konusuruz bu konulari.

Eldeki malzemede önemli. Tempolu futbol icin diri oyunculara ihtiyacımız var. Takımda Atletik Yapı bazından üst düzey diyecegim oyuncu yok gibi. Mevcut kadro ile maclar kazanırız ama her mac diken üstünde oluruz.

Devre arası yapacagımız transferler sonrası takım hakkında daha net konusabiliriz. 6 hafta daha beklemek lazım.

prandellimiz ol harzo

yani DEFOL

Geri
Üst Alt