Bizleri Bekleyen Büyük Tehlike!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Başlık biraz ilginç gelebilir ancak değineceğimiz konu sizin de bildiğiniz ve ortada olan birşey. Kısaca eğer Mancini kalır ve yaz döneminde kendi takımını kurmasına izin verilirse çok büyük bir maddi çöküntü içine girebiliriz. Üstelik ŞL ön elemesine kalır ve elenirsek hiç düşünemiyorum. Gelecek sezon da muhtemelen başarısız olacaktır. Yani bir ton para harcayıp, hiçbir halt yapmadan, kazıkları ve 9 milyon euroluk tazminatıyla geride bırakacağı hasar inanılmaz olabilir. Aldıracağı adamlara onca para harcayıp, boşuna yatırım yapmak yerine sadece 9 milyon euroluk tazminatını cebine sıkıştırıp onu göndermeyi tercih ederim. Hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım korktuğum başıma gelmez ve Mancini'ye kendi takımını kurma fırsatı verilmez.

Tazminati 9 milyon euro, clye gidememenin bedeli 20 milyon euro, devre arasında aldırdıgi kazmalara harcanan para aşağı yukarı 20 milyon euro. Adam 6 ayda bütün herseyi mahvetti. Seneye de kalırsa kayyuma falan devrediliriz herhalde.

Başlık biraz ilginç gelebilir ancak değineceğimiz konu sizin de bildiğiniz ve ortada olan birşey. Kısaca eğer Mancini kalır ve yaz döneminde kendi takımını kurmasına izin verilirse çok büyük bir maddi çöküntü içine girebiliriz. Üstelik ŞL ön elemesine kalır ve elenirsek hiç düşünemiyorum. Gelecek sezon da muhtemelen başarısız olacaktır. Yani bir ton para harcayıp, hiçbir halt yapmadan, kazıkları ve 9 milyon euroluk tazminatıyla geride bırakacağı hasar inanılmaz olabilir. Aldıracağı adamlara onca para harcayıp, boşuna yatırım yapmak yerine sadece 9 milyon euroluk tazminatını cebine sıkıştırıp onu göndermeyi tercih ederim. Hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım korktuğum başıma gelmez ve Mancini'ye kendi takımını kurma fırsatı verilmez.

Ben başkana güvenmek istiyorum. Umarım futboldan anlayan adamlarla iletişime geçip, doğru yolu bulacaktır..

Yalnız bu sene BJK direk giderse ve bizde ön elemeyi geçip gidersek paralar bölünüyor. Yani CL'den de eskisi gibi para kazanamayacağız. BJK muhtemel bir ön eleme oynaması halinde %70 elenecekti ve parayı alacaktık. BJK'i direk yollarsak onu da kaybedeceğiz.

Mancini kendi birakmadigi veya orta bir tazminatta anlasilmadigi surece kulub kovmaz bu adami. Kalacaktir seneyede

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sans verilmeli yapacak pek bisey de yok, riskli bir surec olacak

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini'ye şans verilecek görünen o.

Fenerbahçe ve Beşiktaş küme düşerse, Mancini'nin kalmasında sıkıntı yok. Trabzonspor şampiyon olur, bizde ikinci oluruz.

Manciniden kurtulmak için kupa finalini kaybederiz inşallah.Önümüzdeki 4 mactada bir kere daha fark yedikmi kimse tutamaz onu burada.Önümüzdeki seneyi çöpe atacagımıza şimdiden rezil olalımda bu adam gitsin.Kupayı alırsak kesin kalır zaten.Yemişim kupasını teneke kupa çok önemli sanki.

Fenerbahçe ve Beşiktaş küme düşerse, Mancini'nin kalmasında sıkıntı yok. Trabzonspor şampiyon olur, bizde ikinci oluruz.

Kume dusmelerini beklemek bence kolaya gitmek olur.. 4sene oldu, daha dusecekler yani :)

Kardesim en onemlisi bence futbolculara prim + taviz + rahatlik ve kafalarina gore hareket eden futbolulara ders vermektir.

Bizim oyuncular guzel dilden anlamiyor, yaz doneminde daha disiplinli bir calisma lazim

Takimda birliktelik yok, takimdaslik sifir, disipiln sifir, ozguven yok yani bunlar manciniyle olacak is degil ve oyuncular ne kadar kotu sonuc alsalar asla bedelini odemediler aksine hep pirm ve diger sacma seylerle odulendirildiler

Hocanın geleceği ile ilgili yapılabilecek en objektif yorum.

yitirmeli ne varsa ,başlamalı yeniden..GS için en doğru söz şu an.gidecekler gitmek zorunda arkadaşlar.seneye 4.yıldızı ne pahasına olursa olsun takacağız,göreceksiniz.

3 yıla bir yapılanmaya gidiyoruz. Taraftar olarak ben bile yoruldum. :)

telles,koray günter,bruma ve berk yıllarca taşır bizi.pek yorulcak bişey yok açıkçası.sadece çeki düzen verilmeli.alınacak bikaç oyuncu yeter.gomis ve menez gibi bonservisi olmayanlar mesela.çok para dökmeye gerek yok.

telles,koray günter,bruma ve berk yıllarca taşır bizi.pek yorulcak bişey yok açıkçası.sadece çeki düzen verilmeli.alınacak bikaç oyuncu yeter.gomis ve menez gibi bonservisi olmayanlar mesea.çok para dökmeye gerek yok.

Hajro. var, Onti. var, Umut G. var daha ne olduklarını bile göremediğimiz. Endo. geliyor daha, üstüne gönderilmesi gereken yığınla adam var. Her gelen hocayla keseri vuracağız diyoruz, dönüp dolaşıp elde Sabri, Aydın, Ceyhun filan kalıyor :) Daha stoper, forvet ve orta saha eksiğimiz var ki sıradan oyuncularla dolmayacak boşluklar. Nasıl olacak bilmiyorum..

Hajro. var, Onti. var, Umut G. var daha ne olduklarını bile göremediğimiz. Endo. geliyor daha, üstüne gönderilmesi gereken yığınla adam var. Her gelen hocayla keseri vuracağız diyoruz, dönüp dolaşıp elde Sabri, Aydın, Ceyhun filan kalıyor :) Daha stoper, forvet ve orta saha eksiğimiz var ki sıradan oyuncularla dolmayacak boşluklar. Nasıl olacak bilmiyorum..

2012deki kadromuza pek öyle güçlü gözüyle bakılmıyodu sanırım.bize mücadele ruhu olan,başarıya hala aç olan futbolcular lazım.

sergen seni herzaman takdir ederiz bilirsin aferin iyi yoldasın karı kız kovalamayı da bıraktın :005:

Geri
Üst Alt