BJK 2. Başkanı Hüseyin Yücel: "1 ay önce Mourinho ile temasa geçtik"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1716057157152.png

“1 ay önce Mourinho ile temasa geçtik. Teklifimize sıcak baktı. Önümüzdeki hafta durum netleşir. Haftaya yapacağımız görüşme önemli. Ekonomik detaylar halledildi. Haftaya İtalya’ya gidip yüz yüze görüşeceğiz.

Mourinho ile anlaşırsak kendisine Quaresma’nın da teknik heyet de yer almasını önereceğiz. Beşiktaş'a mali yük oluşturmayacak, sponsorla halledebiliriz.

Ben bu sürecin sponsoruyum.Bu bizim isteğimize bağlı olarak sonuçlanacak. Önemli olan Beşiktaş ile en uyumlu olacak isimde mutabık kalmak.”

(TRT Spor)

Araplar alir bu saatten sonra, kimse Turkiye'den cift haneli maas verecek durumda degil boyle bir hoca icin. Hele BJK imkansiz.

Besiktasla anlaştığı yönünde iddialar var

Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel mourinho Beşiktaş 'a gelmek istediğini söyledi.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra işler karışabilir. Gerçi beni ilgilendirmiyor da neyse :ROFLMAO:

Mourinho bunlara kadar düştüyse tırsmaya lüzum yokmuş.

Yav dur bi Recep Allah'ını seversen , ben burda bulanık sıçıyorum adam Beşiktaş son dakika veriyor

avrupanın en iyi 3 ortasahasından biri olan kartal kod adlı musratinin olması sebebiyle bjk bu transferde ifbye göre 1 adım önde görünüyo

Kolpalıyor gibi geldi bana. Geleceğini sanmıyorum.

Şaşırıyorsunuz ama Beşiktaş Avrupa'da Fenerbahçe'nin önünde görülen bir kulüp. Galatasaray'dan sonra Beşiktaş bilinir. Feneri kim napsın.

yoksa koc sponsorlugunda mourinho mu cekecek lan bjk aziz kazanmasın diye

Geri
Üst Alt