BJK İkinci Başkanı Engin Baltacı: "Hafta içi Ali Şansalan operasyonu oldu. Sonra neden Halil Umut Meler verildi?"

körmüsünüz nesiniz keleciniz ceza sahası dışında elle topa müdahahele ediyor ne yapacaklar plaketmi versinler kırmızı kart işte ceza sahasında adamınız elle topa müdahale ediyor ne yapsınlar tersten penaltımı versinler üstelik bir penaltımız ve bir kırmızı da verilmedi kendi kıçınızı kurtarmak için saçma saçma mesajlar vermeyin

Biri de çıkıp demiyor ki geri pas yaptığın her pozisyonda topu kaptirdin kendi kendine pozisyon verdin ...

Herifin tipini görer görmez kapattım zaten. Böyle malca konuşacağından emindim.

Allah senin belani versin be adam utanmaz tinerci şeref yoksunu icardi nasi soktu 2 tane ?

Ya sıktınız dostum artik ya... don takimina bak ya... hakem bizi mahvetti zaten ya... Insanlarin akliyla oynuyorlar.

Ali Şansalan olsa yenerdik çünkü Galatasaray'ı doğrardı demek istiyor.

Bize söz vermişlerdi Ali şansalan ı atayacaklardı Galatasaray ı doğrayacaktı. Buna engel oldular demiş...

Şunları yakalamışsın 5 leyeceğimize konuşuruyoruz itleri... Ah ulan

Başkanından hizmetlisine kadar en mal kim yarışması filan yapıyorlar galiba açıklamaların başka izahı yok

istiyordu ki şansalan atansın,bir tane bjk kongre üyesi arabası ile onu ali samiyene getirsin, rosier birine kafa atsın kırmızı kart görmesin

Galatasaray'dan başka şu ligde bir iki şerefli camia var mıdır emin değilim. Ama bunlar çok şerefsiz. Fener ve bjk futbolu geçtim, toplumun kanserli hücreleri.

Bizden neden kimse cikipta demiyor maçtan önce hakemi siz nasıl.biliyorsunuz diye ? Kim söylemiş sansalan olacak diye

Bu adama Erman ı dinletin...

Napacaktı lan hakem penaltıyı kırmızı kartı görmezden mi gelecekti, ne bekliyordu acaba

Böyle bir maçtan sonra bizim bir yönetici çıkıp bunları söylese kendi takımım demem söverdim.

Geri
Üst Alt