bjk kongresinden enstantaneler

ekonomi ve batma riski kartalı avlamış avcuna almış bile.

bunca teşekkür eden varsa şu anki hallerinden çok daha vahim bir durum olacak ve kimse yönetemeyecek. çok belli etmişler.

her apartman toplantısındaki uyuz tipler gibi elde içi dolu olmayan göstermelik klasör / föy "sez deha çok araseniz büyle paşkoni" . rakibimiz diye dikte edilen iki camianın kongre kaliteleri ile ne tür topluluklar olduğu çok belli - dert olsun desinler kaçacak delik ararlar.

iyi ki Galatasaray sevgisiyle büyümüşüz.

ekonomi ve batma riski kartalı avlamış avcuna almış bile.

bunca teşekkür eden varsa şu anki hallerinden çok daha vahim bir durum olacak ve kimse yönetemeyecek. çok belli etmişler.
Borçları dönmeyecek seviyede değil aslında bakıldığında orada denildiği gibi 3-5 yıllık sponsorluk gelirleri kırdırıldıysa sıkıntı çünkü gelirleri kalmıyor.

Borçları dönmeyecek seviyede değil aslında bakıldığında orada denildiği gibi 3-5 yıllık sponsorluk gelirleri kırdırıldıysa sıkıntı çünkü gelirleri kalmıyor.
herkesin asıp kestiği yerde kongrenin sahip çıkmasını - ya da destek çıkanların fazla olmasınıda diyebiliriz farklı yorumlayamıyorum.

ya ANÇ ye bağlı bir düzen var ve o gidince beter hale gelinecek ya da gerçekten kafayı yemişler.

herkesin asıp kestiği yerde kongrenin sahip çıkmasını - ya da destek çıkanların fazla olmasınıda diyebiliriz farklı yorumlayamıyorum.

ya ANÇ ye bağlı bir düzen var ve o gidince beter hale gelinecek ya da gerçekten kafayı yemişler.
O herhalde bizde de bazılarında devriyeciliğin daha kötü hali olan hemşericilik sanırım.

O herhalde bizde de bazılarında devriyeciliğin daha kötü hali olan hemşericilik sanırım.
belkide - bjk'de de aidatı veren üye oluyor mu fener gibi ? yoksa refere edilme vs önemli mi?

çünkü fener gibiyse kongre vs dedikleri baya baya politik yarıştan farkı yok

Parayı veren(5-10 bin TL sanırım)+ 2 kişinin referans olduğu herkes üye oluyormuş sanırım. ANÇ döneminde mesela 16 bin kişi üye yapılmış.

tamda bu yüzden merak ettim - o kadar sayıda üye artışı vs.

hayatta tek kafada birleşemezler , zira fenerde öyle. o nedenle zihniyet olarak abartı olmasada bana göre hep 1 adım önde olacağız. bizde de illaki vardır kayırmalar network kurmalar falan ama bu kadar kolay ve domine değildir düşüncesindeyim.

tamda bu yüzden merak ettim - o kadar sayıda üye artışı vs.

hayatta tek kafada birleşemezler , zira fenerde öyle. o nedenle zihniyet olarak abartı olmasada bana göre hep 1 adım önde olacağız. bizde de illaki vardır kayırmalar network kurmalar falan ama bu kadar kolay ve domine değildir düşüncesindeyim.
Burada asıl sıkıntı herkesin üye olabilmesi Almanya gibi eğitim, yaşam, ekonomi seviyesi belirli bir seviyenin üstünde olan toplumlarda bu tarz çok fazla üye sayısı kulübe ciddi güç katabilir lakin bizim gibi toplumlarda bu oy satın alma, hemşericilik, adamcılık gibi nedenlerle kulübün altına dinamit koyma gibi bir şey.

Oktay kardeşimizi 2024’te Başkan yapacağız #OKTAY2024

Geri
Üst Alt