bjk superapp

bu nasıl başlık ya. Peder her gün 6'lı kuponu yapıyor yarışları youtube üzerinden vs izliyor ben de diyecektim ki onun telefona indireyim bari de adam rahat rahat hem oynasın hem izlesin. Meğer mevzu farklıymış.

Taraftar sayıları bize göre 4te1 falan.
Ayrıca futbol takımı iyi gitmiyor durumda olunca bu projelerin hepsi havada kalıyor.

Fakat fikir güzel geliştirilebilir, bizim app kullanılmıyor bile

Taraftar sayıları bize göre 4te1 falan.
Ayrıca futbol takımı iyi gitmiyor durumda olunca bu projelerin hepsi havada kalıyor.

Fakat fikir güzel geliştirilebilir, bizim app kullanılmıyor bile
En güzel proje sakal projesi. Malum takımın basın sözcülüğünü yap sakalı kap, gerisi boş göstermelik şeyler

Diğer başlıkta da yazdım. Passo önce kendi mobil uygulaması ve sitesinde biletleri doğru şekilde göstersin sonra bunu API aracılığıyla kulüplere verip satma işine girişebilir.

Uygulamada ne olacak passo bağla olacak, passolig uygulamasına gideceksin üyelik oluşturacaksın sonra uygulamaya döneceksin. Yada passo üyeliğin var uygulamaya bağlayacaksın. Adamlar daha kendi sistemlerinde bu bağlantıya problem çıkarıyor.
Bilet satışına giriyorsun her sorgulamada farklı sayıda bilet gösteriyor. Aynı yerde 10 saniye arayla bakıyorsun bir sorguda 2 bilet diğer sorguda 50 tane bilet var.
Böyle bir sistemde bilet kısmında kafadan seni üzerler. Alacağın bileti de alamazsın. Önce passo bunu çözmeli ki sen bunu göğsünü gererek anlat.

Diğer kısımlara baktım anlık maç anlatımı görselli maçkolik tarzı bir sistem içinde olacakmış, bunu da başkasından alacaksın. Maç ile ilgili video yayınlayamazsın bein kendi sitesi dışında bir platformda bu videoların erişimi olmayacak.

Maçta gol olunca mucinin gol resimli gol bildirimini almak için bir uygulama yüklenmeye gerek yok.

Kulüp taraftar etkileşimi elbette olmalı da bunu super app ile yapmak ne kadar mantıklı bazen çok dallanıp budaklanmadan yavaş yavaş bu iş geliştirilmesi gerekiyor.

Bunlarda hiç mi gurur denen şey yok yav. O aliyse senin yönetimin de onun babası niye fenerin oyuncağı olma yoluna çeviriyorsunuz kulübü.

En azından bir uygulamanın lansmanında bari bunu yapmayın. Ben eşiktaşlıları da anlamıyorum olum şunu nasıl gururunuz kaldırabiliyor. belmas gitti alinin yancısı gibi takıldı ortalığı yıktık. Yazık çok yazık

Bunlarda hiç mi gurur denen şey yok yav. O aliyse senin yönetimin de onun babası niye fenerin oyuncağı olma yoluna çeviriyorsunuz kulübü.

En azından bir uygulamanın lansmanında bari bunu yapmayın. Ben eşiktaşlıları da anlamıyorum olum şunu nasıl gururunuz kaldırabiliyor. belmas gitti alinin yancısı gibi takıldı ortalığı yıktık. Yazık çok yazık
Yalı çocuğu kendi kulübünü küçültürken yanında bu zaten küçük olan sponsor kardeşi de minnacık yaptı.

Geri
Üst Alt