BJK TV Sunucusundan Fenerbahçe'ye Çirkin Sözler

Sinan Bilgin

Cezalı
Su hadsizlige bakin ...

Yuz kusur senelik kuluplerin birbirine soyledigi sozler resmi televizyondan , ustelik ormanda koclar gezinmeye baslamisken

Fb den cevap gecikmemeli

Çoluk çocuğa hitap eden iki kuş familyasından ancak bu sözler çıkar.

siz giderken diğer kuş abiniz geliyordu. ülkenin en büyük 2 kulübü mallık yaparak 2 sene boyunca bu salaklara meydanı boş bıraktılar. 2 sene şampiyon olunca ne oldum delisi oldu sığırlar.. bu sezon bunları tokatlayıp şampiyon olamazsak yuh olsun bizim mallara. diğer kuşlarda iş yok zaten ya başak ya biz olmalıyız

Sözler çirkin değil, durum tespiti içeriyor. Ancak Akhisar-Fener maçına derbi diyor hıyar. Birisi Akhisar ile Fener'in aynı şehrin takımı olmadığını anlatmalı buna.

Hadi ona alistik , ts bjk macina da derbi deniyor bizde

Ama sen yuz senelik mazisi basarilarla dolu kulubu gidip ilce takimi ile ayni kefeye koyup dusmanlik yaratiyorsun

Buyuk mac denmez , derbi mac denmez , kisaca fb nin kume dusmesi intibasini uyandiracak sozler soylenmez cunku onun amaci belli , dalga gecmek kucumsemek

Terbiyesizlik burada yoksa elbette fb 17 cilige de gerileyebiliyor sanirim bu hafta

Adam gayet hakli.

Burda derbi degil diyenler, GS/fb/bjk-trabzon maclarina da derbi deniyor bu ulkede

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Derbi değil derbicik hatalı bejeke sunucusu kınıyorum.

Tamam ama oradaki iki takim belli seviyenin uzerinde . Buradaki iki takimdan biri akhisar oteki ise yuz yili devirmis bir cinar

Su an itibaren fener icin akhisarspor maci buyuk mactir
Hadi ona alistik , ts bjk macina da derbi deniyor bizde

Ama sen yuz senelik mazisi basarilarla dolu kulubu gidip ilce takimi ile ayni kefeye koyup dusmanlik yaratiyorsun

Buyuk mac denmez , derbi mac denmez , kisaca fb nin kume dusmesi intibasini uyandiracak sozler soylenmez cunku onun amaci belli , dalga gecmek kucumsemek

Terbiyesizlik burada yoksa elbette fb 17 cilige de gerileyebiliyor sanirim bu hafta

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

yesinler yavsaklar birbirilerini elbet cevap gelir fenerden ortak bildirim göndermek neymis görsünler

Seviyeye göre yorum yapılıyor ise doğru söylemiş.

Kümede kalma yarışında olan iki ezeli rakibin müsabakası var burada....

Ama bize ne yahu? Biz niye rahatsız oluyoruz bu durumdan bukadar ? Yahut bazı arkadaşlar diyelim

Terbiyesizlik. Biz burada esprisini yapıyoruz, gülüyoruz ama bu adam kamu hizmeti yapıyor. Gerçekten büyük bir terbiyesizlik. Tartışmasız.

Beni rahatsiz etti acikcasi . Fb den bjk ye yapilsa yine hos bulmazdim ama hani bir derece , terbiyesizligin derecesi bir tik altta derdim

Bjk kim , eski yoneticilerin saydirdigi hayalet sampiyonluklar olmasa kare kokumuz kadar yildizi olan takim ...

Geri
Üst Alt