BJK'dan Açıklama! TFF'ye Çağrı

Bence BJK Fener'in pilot takımı olsun kimin kime ne duygular beslediği belli kutlamaları bile beraber yapıyorlar zaten arada bir birlerine komik komik göndermeler yapıp sonra fair-play adı altında birbirlerinin altlarını yalıyolar bırakın bu sahte rekabeti.

size noluyor onu çözemedim. sizin gibisi görülmedi. neydin ne oldun be beşiktaş.

Bu kadar gerizekalıca bir açıklama duymadım.

BJK' nin matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyor.

Onu da geçtim Rizespor da daha matematiksel olarak kümede kalmayı garantilemedi onun hakkı n' olcak?

Puan tablosunda böyle açıklama yapan adamların yönettiği bir kulübün altında olmak da bizim için ne büyük basiretsizlik.

Başlığı gördükçe küfür edesim geliyor. Ulan bu açıklamadan ben utandım sizin yerinize. Bu kadar mal olamazsınız yahu. Oldu olacak karılarınızı/sevgilileriniz de kutlama partisine hediye paketi ile süsleyip gönderin midesiz karaktersizler.

2. olursa ve seneye CL oynarlarsa, onun plani bunlar. cunku ozaman CL maclari icin Olimpiyat gitmez, tabiki Sukru Saracoglu lazim olacak, adamlar hesaplarini iyi biliyor..

ahahhaaha za XD

10154017_856902094325495_2931947801011754312_n.jpg

Beşiktaş tribünleri TOFAŞ maçında Fikret Orman'ı hedef alarak, "Fenerbahçe'ye başkan olsana" tezahüratı yaptı

aziz yıldırıma destek olan bjk taraftarının şimdi ormana tepki göstermesi ilginç. kaç çeşit bjk taraftarı var ya da bu nasıl bi döneklik

Twitterda biri yazmış çok hoşuma gitti paylaşayım istedim.

"Pazar günü 1 gol daha yeseydiniz de beraber kutlasaydınız fener'in şampiyonluğunu"

Sonra bizde buyuk takimiz yha bizi neden buyukden saymiyorsunuz derler. Ulan besleme gibimisiniz kapatma gibimi anlamadik. Bir durusunuz onurunuz olsun be. Gördüm gördümde bunlar gibi dansöz görmedim. Vermeyecekler fiko saracoglu yok sanaaa

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyse ama kari koca arasina girmeyelim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt