- 17 Eylül 2018
- 20.743
- 23.591
- 1.983
Belki üçTek maç zannediyordum ikiymiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki üçTek maç zannediyordum ikiymiş.
Pota altı oyuncularını çok beğendim. Atılanda atılana kadar çok iyiydi ve fiziksel avantajını iyi kullanıyordu diğeri de ayakları hızlı mobil uzundu. İkisini de seneye bizim takıma isterdim. Bizim mevcut uzunların yerine.Bourg normal grupları lider bitirmişti ve bu geceki maçta da Beşiktaş'ı süpürerek finale çıktılar. Finalde Paris- bourg serisini kazanan şampiyon olacak ve gelecek sezon euroleague'de yer alacak. Bourg takım olarak mükemmel ama eminim herhangi bir oyuncusu bize gelse burun kiviracagimiz isimler.
İlk maçta da yazmıştım Massa’yı isterim.Bourg normal grupları lider bitirmişti ve bu geceki maçta da Beşiktaş'ı süpürerek finale çıktılar. Finalde Paris- bourg serisini kazanan şampiyon olacak ve gelecek sezon euroleague'de yer alacak. Bourg takım olarak mükemmel ama eminim herhangi bir oyuncusu bize gelse burun kiviracagimiz isimler.
Başına da kız kardeşini koymuş.Bjk yöneticisi Hüseyin Yücel'in Bahçeşehir'i jkyi 20ye yatırmış. Nası iş bu