- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Liverpool durdurabilir mi?Onun dışında başka takım yok gibi şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan'ın vitrin maçları. Program yoğun ama sırf onun için göz ucuyla izleyebilirim.
Ozanlık bir şey yok. Ozan şu Bayern'de de sırıtmadan oynardı. Sadece manejeri olacak hırtonun gazlamasıyla sırf Bundesliga yapacağım diye aptal saptal bir yerden başlattı kariyerini. Şimdi de çöpün içinden çıkmak için çırpınıyor. Hem kendi kariyerine, hem de bizim bütçemize darbe vurdu. İki taraf için de kötü bir ticaretti. Şansı yaşının hala çok ufak olması, bu salak hamleyi toparlayacak bayağı bir zaman var önünde.
Seneye kontrati bitiyordu. Ve her almanin hayali Bayern da oynamak maalesef. Bir tek Reus öyle olmadiCity saneyi neden birakti?
senin de hayalin mi?Seneye kontrati bitiyordu. Ve her almanin hayali Bayern da oynamak maalesef. Bir tek Reus öyle olmadi
futbolcu olsaydim . herkesin hayalidirsenin de hayalin mi?
knk sen tip olarak suat serdara aşırı benziyon btw hep söyleyeceğim unutuyorumfutbolcu olsaydim . herkesin hayalidir
Yok ya ne alaka .dknk sen tip olarak suat serdara aşırı benziyon btw hep söyleyeceğim unutuyorum
aslen nerelisin musap TR tarafı yaniYok ya ne alaka .d