Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 328
hat trick 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu şalkeye atamadık ama bu şalkeye atarızBu Schalke'ye iki maçta tek gol atamadık di mi..
cok güzel bir noktaya parmak basmışsın kankaHerifler Thiago'yu gönderir göndermez Kimmich'e pozisyonu da, formayı da emanet etmişler. Daha bugün Liverpool'a imza attı, hiç gitmemiş gibi bir eleman duruyor ortada. Nasıl bir organizasyon lan bu.
bu şalkeye atamadık ama bu şalkeye atarız
cok güzel bir noktaya parmak basmışsın kanka
bu arada kanka dememde sakınca yok dimi?
ozan gayet iyi bi genc defans, şalkenin bktan halde olması onu lekelemez üstat ozan oraların topcusu -büyük liglerin-Şu an kadrolarını bilmiyorum ama bizimle oynarken iki zenci kanat oyuncuları vardı ozan'la maicon pas pas olmuştular.. Nasıl Ozan'ı aldılar hala hayret ediyorum o maçtaki performansını gördükten sonra. Ozan'da bir ışık var olduğu doğru ama acele etti bence büyük liglere gitmek için..
Ozan İstanbul'daki maçta gayet iyidi.Şu an kadrolarını bilmiyorum ama bizimle oynarken iki zenci kanat oyuncuları vardı ozan'la maicon pas pas olmuştular.. Nasıl Ozan'ı aldılar hala hayret ediyorum o maçtaki performansını gördükten sonra. Ozan'da bir ışık var olduğu doğru ama acele etti bence büyük liglere gitmek için..