BL 20/21 H:1 | Bayern Münih 8-0 Schalke 04 | MS | 18 Eylül | S Sport 2

Herifler Thiago'yu gönderir göndermez Kimmich'e pozisyonu da, formayı da emanet etmişler. Daha bugün Liverpool'a imza attı, hiç gitmemiş gibi bir eleman duruyor ortada. Nasıl bir organizasyon lan bu.

Herifler Thiago'yu gönderir göndermez Kimmich'e pozisyonu da, formayı da emanet etmişler. Daha bugün Liverpool'a imza attı, hiç gitmemiş gibi bir eleman duruyor ortada. Nasıl bir organizasyon lan bu.
cok güzel bir noktaya parmak basmışsın kanka

bu arada kanka dememde sakınca yok dimi?

bu şalkeye atamadık ama bu şalkeye atarız

Şu an kadrolarını bilmiyorum ama bizimle oynarken iki zenci kanat oyuncuları vardı ozan'la maicon pas pas olmuştular.. Nasıl Ozan'ı aldılar hala hayret ediyorum o maçtaki performansını gördükten sonra. Ozan'da bir ışık var olduğu doğru ama acele etti bence büyük liglere gitmek için..

Şu an kadrolarını bilmiyorum ama bizimle oynarken iki zenci kanat oyuncuları vardı ozan'la maicon pas pas olmuştular.. Nasıl Ozan'ı aldılar hala hayret ediyorum o maçtaki performansını gördükten sonra. Ozan'da bir ışık var olduğu doğru ama acele etti bence büyük liglere gitmek için..
ozan gayet iyi bi genc defans, şalkenin bktan halde olması onu lekelemez üstat ozan oraların topcusu -büyük liglerin-

6-0 mueller

Yanlis mi hatirliyorum emin degilim ama Kimmich ilk orta saha oynamiyor muydu?

Ozan İstanbul'daki maçta gayet iyidi.

Diğer maçı tam hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt