Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Black Castle Samsun‘daki Şampiyonluk Kutlamalarına Engel Olamadı
Bunlar yüzünden maç izlemeye gitmiyorum stadyuma. Geldikleri gibi de düşerlerse üzülmem nötürüm.
Leş bir oluşum var. 2008 şampiyonluğununda meydanda bunları zopalamıştık, İstiklal caddesine kadar bağıra bağıra giderken ağızları açık şekilde izlemişlerdi.
La bunlar ne zaman black castle oldu yav benim niye haberim yok.
Bunlar eskiden çıktıkları sezon fener de şampiyon olmuştu. Samsun fener el ele diye bayraklarla şampiyonluk kutluyorlardı. Sonra bizim koyduğumuz sene aynı adamlar önden bayrak taşıyan herifler samsun düşünce burası samsun biz düşüyoruz siz seviniyorsunuz olmuştu.
2012-2013-2015-2018-2019 hepsinde çıktık kutladık hele 2019'da floryadakiker evine dönerken biz samsun sahilinde hala kutluyorduk puhahah zeka özürlüler birde kutlama yaptırmayız diye beylik lafları ediyorlar.
Hayır benim anlamadığım nereden yükseldiler de böyle beylik lafları eder oldular. Altı üstü 2.lig şampiyonu olunca bir özgüven gelmiş heriflere
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.