Black Friday 2020 Başlığı

Online Futbolcu alış satış sitesi ne zaman kurulur acaba. Kredi kartına 24 ay taksit falan

Belhanda ya sepette %40 indirim falan yapardık heralde

2885230_ob214.jpg

2500-3000 liraya F/P bir telefon önerebilecek arkadaş var mı? İyi foto çekmesi temel özellik olacak.

Kız arkadaşı arıyorum. Black Friday kampanyası var mı.

Uykum kaçtı biraz internette surf yaparken tesadüfen Amazon da denk geldim direk 30€ ya Vans sipariş verdim.

Sneaker'lara indirim varmış epey, yurt dışında ilgilenen varsa bir göz atsın derim.

sent via GSC

Şu monitörü daha önce kullanmış ya da monitörden anlayan bir arkadaş var mı aramızda?

Varsa eğer görüşlerini yazarsa sevinirim. 27 inç IPS monitör alacağım bir tane orası kesin de ne alayım karar veremedim. 2. alternatifim de şu;

Şu monitörü daha önce kullanmış ya da monitörden anlayan bir arkadaş var mı aramızda?

Varsa eğer görüşlerini yazarsa sevinirim. 27 inç IPS monitör alacağım bir tane orası kesin de ne alayım karar veremedim. 2. alternatifim de şu;
Hangi amaçla kullanacaksın?

Hangi amaçla kullanacaksın?
Yani film de izlerim yabancı dizi de seyrederim oyun da oynarım, photoshop programı ile tasarım da yaparım. Benim asıl amacım ekranımın boyutunu büyütmek. TV alışkanlığı olan bir insan değilim televizyon izlemem ki televizyonum da yok zaten. Bir şey izliyorsam da (ki bu maç falan olur veya spor programı olur en fazla) internetten izlerim. Bundan dolayı tv olayı bana fazla gelir lakin şu an kullandığım 21 inçlik monitörde artık ufak gelmeye başladı. Bundan dolayı yeni ve büyük bir monitör almak istiyorum.

Yani böyle profesyonel oyuncu değilim. CS:Go, Pubg tarzında online oyunlar oynamam. Bu tarz oyuncular için tepkime süresinin 1 ms olması önemliymiş sanırım. Ben de illa oyun oynarım da öyle muazzam bir monitör performansına ihtiyacım yok. Linkini paylaştığım LG'nin aslında özellikleri iyi gibi görünüyor lakin biraz önce araştırdım onda da ışık sızması sorunu oluyormuş o sıkıntı. Bir arkadaş da her türlü viewsonic al abi diyor sony en nihayetinde diyor. Viewsonic'in kalitesini övüyor.

Bu bilgiler ışığında senin tavsiyen ne olur?

Edit: Bir de freesync özelliği olmazsa olmaz mıdır sence?

Edit 2: Bir de buna ne dersin? https://www.itopya.com/philips-27-272v8a-4ms-75hz-freesync-dp-hdmi-vga-ips-gaming-monitor/

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt