Black Friday!

Peki salı olan indirim ile tam günündeki indirim aynı mı oluyor ? Muhtemelen aynı oluyordur da yine de bi sorayım dedim daha önce takip edene :)
Aynı değişmiyor.
Tipi hoşuna giderse eğer Adidas Pure boost öneririm. Koşu için kullanıyorum. Yeni sezon ile geçen sezon(internette vardır) fiyatı arasında yarı yarıya fark var. Ürünlerin dış görünüşü ve malzemesi de aynı.
Şu an ayakkabı ihtiyacım yok aslında ama Asics deneyimlerini biraz okuyunca merak ettim. Adidas'ı Nike'tan daha iyi bulsam da Skechers ile rahatlık konusunda yarışamıyor bence ama o model de aklımda olsun teşekkürler.

Yüklü bir alısverıs yapmayı planlıyorum tv,iki telefon,buzdolabı ve ankastre set.Hepsiburada,vatan,mediamarkt ve amazon harici herhangi bir yer varmıdır?önerebileceğiniz

Yüklü bir alısverıs yapmayı planlıyorum tv,iki telefon,buzdolabı ve ankastre set.Hepsiburada,vatan,mediamarkt ve amazon harici herhangi bir yer varmıdır?önerebileceğiniz
Geçen yıl en iyisi hepsiburada idi.

Beyaz eşya için firmaların kendi sayfalarını da inceleyebilirsin.

Bu Hotiç denen zımbırtı iflas etmemiş miydi? Dün bir bot alayım dedim 460 TL! Batan geminin malları ucuz olur olduğunu düşünürdüm.

Geçen yıl en iyisi hepsiburada idi.

Beyaz eşya için firmaların kendi sayfalarını da inceleyebilirsin.
Abartmıyorum senelik 100-150 kere falan alışveriş yaparım bir kere bile sıkıntı yaşamadım. (kargolar hariç) Genelde HB kötü algısı var da bana hiç denk gelmedi.

Trendyol'un geçen haftadaki indirim kampanyasında 200 milyon liradan fazla ciro yaptığı konuşuluyor.

Ürünlerin büyük bölümünün tekstil ürünleri olduğunu düşününce acayip rakam gerçekten.

Dudak uçuktalatacak rakamları ise bu hafta başlayacak indirimle duyacağız sanırım.

Trendyol'un geçen haftadaki indirim kampanyasında 200 milyon liradan fazla ciro yaptığı konuşuluyor.

Ürünlerin büyük bölümünün tekstil ürünleri olduğunu düşününce acayip rakam gerçekten.

Dudak uçuktalatacak rakamları ise bu hafta başlayacak indirimle duyacağız sanırım.

Giyim oldukça lüks artık.

maximum 3000 tl civarı notebook tavsiye edecek var mı ?

i5 modeller var fakat hem ssd hem yüksek ram li cihaz bu fiyatlara yok hangisi ön planda olmalı varmı tavsiyeleriniz

Amazon hergün farklı ürünlerde indirim yapacakmış 19-25 kasım arası.

Amazon DE seviyorum seni, Pokemon daha yeni piyasaya cikti hemen indirime almislar.

Kulaklik lazim 5tlikleri kullan at yapmaktan biktim
Senşayir indirime girerse kapcam 1 adet

2013te aldığım Senheiser kulaklığım hala bomba gibi.

Evine eşya alacaklar için Vivense de bazı ürünlerde baya indirim var .

Pc donanımında indirim var mı güzel ? SSD alayım diyorum.

Geri
Üst Alt