Black Friday!

Vivense ve Trendyol şuan için bok gibi geldi bana . Hikaye yapmışlar . İkea ve Hepsiburada umarım bir güzellik yapar .

Mediamartk da cuma günü girecekmiş indirimi . Bunlar adam gibi indirim getirecek bence .

trendyol çakallık seviyesini arşa çıkarmaya hevesli
geçen 49.90 olan gömleği 99.90 yapmış sepette %50 indirim diyor. :tbr:

fırsatlar hep cacık görünüyor. hb iyi bişeyler yaparsa sağlam bi bluetooth kulaklık bakıcam.

trendyola baktım çöp

hepsiburada'da fos çıkacak bence

Trendyolda bazı ürünlerde 11.11e göre bile ekstra indirimler var yav çok bakamadım ama.

09-11 Kasım indirim döneminde baya alışveriş yapmıştım US Polo'dan.

3 sweatshirt, 1 yelek ve 1 deri ayakkabı aldım. Bu ürünlerin normal satış fiyatı toplam 900-1000 TL falandı. Ama bana tam tamına 390 TL'ye patladı. İyi alışverişti (y)

3 sweatshirt, 1 yelek ve 1 deri ayakkabı aldım. Bu ürünlerin normal satış fiyatı toplam 900-1000 TL falandı. Ama bana tam tamına 390 TL'ye patladı. İyi alışverişti (y)

Geçen hafta ben de gördüm onu. Sepete 3-4 ürün ekledim akşam tekrar bakıp alayım diye ama bedenler birkaç saat içinde tükenmişti.

Asıl indirim oradaydı gerçekten. Özellikle 2-3 gömlek kaçırdığıma çok üzüldüm.

Geçen hafta ben de gördüm onu. Sepete 3-4 ürün ekledim akşam tekrar bakıp alayım diye ama bedenler birkaç saat içinde tükenmişti.

Asıl indirim oradaydı gerçekten. Özellikle 2-3 gömlek kaçırdığıma çok üzüldüm.
Gerçekten büyük indirimdi. Yanlış hatırlamıyorsam %30 normal indirim + sepette %30 indirim fiyatı üzerinden bir %10 indirim daha yapmışlardı. Sweatshirtlerde bir sıkıntı olmadı da, özellikle ayakkabı ve yelek ben aldıktan sonra tükenmişti. Son ürünleri de ben almıştım muhtemelen.

niye haber vermiyosun güzel kardesim

Geri
Üst Alt