Black Friday!

Us ürünleri o kadar para edecek ürünler değil zaten indirim yoksa alınmamalı.

Ralph Lauren'in logosuna benzer logoları var diye büyüdüler zaten, çok kaliteli değil ürünleri.

Ralph Lauren'in logosuna benzer logoları var diye büyüdüler zaten, çok kaliteli değil ürünleri.

Günlük gömleklerimin hepsi polo. Gayet de sağlam. Çeşit çeşit renklerde ve hiçbirinde solma olmuyor.

Arada 5 kat fiyat farkı var ama o kadar da olsun. Bana göre genel oalrak kıyafet aşırı pahalandı ama Polo o kadar da kötü değil sanki.

Günlük gömleklerimin hepsi polo. Gayet de sağlam. Çeşit çeşit renklerde ve hiçbirinde solma olmuyor.
Valla ben de bolca kullandım ve kullanıyorum problem yaşamadım pek lakin bu yine de dediğimi geçersiz kılmıyor. İndirimsiz fiyatları kesinlikle o kaliteyi hak etmiyor.

Pantolonlarında renk solmaları oluyor keza.

Suresi olmasina ragmen bir senelik psn plusu 140a yeniledim. Normalde 180di. Oyunculara duyurulur.

Arada 5 kat fiyat farkı var ama o kadar da olsun. Bana göre genel oalrak kıyafet aşırı pahalandı ama Polo o kadar da kötü değil sanki.
Biliyorum fiyat farkını ama büyümelerinde ciddi şekilde RL ekmeğini yediler.

Zaten Boyner mağazalarında sürekli indirimde olmalarını da buna bağlıyorum.

150 lira onların gömleklerine vereceğime daha kaliteli kumaşları başka markalardan alırım. O yüzden indirim yakalamadan US ürünü alma taraftarı değilim.

Valla ben de bolca kullandım ve kullanıyorum problem yaşamadım pek lakin bu yine de dediğimi geçersiz kılmıyor. İndirimsiz fiyatları kesinlikle o kaliteyi hak etmiyor.

Pantolonlarında renk solmaları oluyor keza.

İlginç. Keten pantolonlarım da polo. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yıkamayla ilgili bir hata yapıyor olmayasın? 30° üstünde yıkanmamalı.

Bu arada bana göre hiçbir ürün hak ettiği değerde satılmıyor. Eğer 470 liralık ayakkabı 150 TL'ye satılıyorsa o ürün asla 470 TL değerinde değildir.

İlginç. Keten pantolonlarım da polo. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yıkamayla ilgili bir hata yapıyor olmayasın? 30° üstünde yıkanmamalı.

Bu arada bana göre hiçbir ürün hak ettiği değerde satılmıyor. Eğer 470 liralık ayakkabı 150 TL'ye satılıyorsa o ürün asla 470 TL değerinde değildir.
Uzun vadede yapıyor zaten kısa vadede değil. Pantolon yıkamada çok hassasımdır 30 derecede ters yıkarım ve yumuşatıcı kullanmam yoksa mundar oluyor en iyisi bile.

Bak şöyle anlatayım geçen yıl iki tane Polo pantolon aldım 60 liraya geldi tanesi bugün gitsem 140 ya da 170 lira o pantolonlar, ama yine o indirim olacak ve 80-90 liraya alacağım. Gömleklerde pek indirim yakalayamadım ama son dönemde o yüzden farklı markalara yöneldim amaç her zaman ederinden fazla para vermemeye çalışmak.

Biliyorum fiyat farkını ama büyümelerinde ciddi şekilde RL ekmeğini yediler.

Zaten Boyner mağazalarında sürekli indirimde olmalarını da buna bağlıyorum.

150 lira onların gömleklerine vereceğime daha kaliteli kumaşları başka markalardan alırım. O yüzden indirim yakalamadan US ürünü alma taraftarı değilim.

Açıkçası ben de Mavi ve US için benzer düşünüyorum. Hatta genel olarak alabileceğimi düşündüğüm tüm markalar için. İndirim yakalamak gerekiyor bu markalarda ki rahatlıkla alıp giyebilesin. Orta gelir düzeyi için iyi markalar ama yine de. 3 kişilik bir ailenin Lacoste, RL gibi markalardan ikişer gömlek alması neredeyse maaşlarının %60'ına denk geliyor.

Bu arada ABD'de yaşayanlara sormak istediğim bir soru var. USPolo'nun ABD sitesi TR'den ziyaret edilemiyor sürekli TR sitesine yönlendirdiği için göremiyorum ama acaba aynı gömlek ve jeanler orada da var mı yoksa Tr'dekiler buraya özel ve burada mı üretiliyor.. ABD'lileirn zerre hoşlanmadığım bol giyim tarzlarından endişe ettiğim için ucuz bile osla orada bulabilecek miyim istediğim şeyleri emin olamıyorum.

Uzun vadede yapıyor zaten kısa vadede değil. Pantolon yıkamada çok hassasımdır 30 derecede ters yıkarım ve yumuşatıcı kullanmam yoksa mundar oluyor en iyisi bile.

Bak şöyle anlatayım geçen yıl iki tane Polo pantolon aldım 60 liraya geldi tanesi bugün gitsem 140 ya da 170 lira o pantolonlar, ama yine o indirim olacak ve 80-90 liraya alacağım. Gömleklerde pek indirim yakalayamadım ama son dönemde o yüzden farklı markalara yöneldim.

Açıkçası günlük giyim için tarzımı yansıtan ve bütçeme uygun marka. Yıllardır kullanıyorum. Şu sıralarda da gömlek için avva'ya da kayıyorum. Onun dışındaki markalar - özellikle mavi - bana göre çok kötü.

Açıkçası günlük giyim için tarzımı yansıtan ve bütçeme uygun marka. Yıllardır kullanıyorum. Şu sıralarda da gömlek için avva'ya da kayıyorum. Onun dışındaki markalar - özellikle mavi - bana göre çok kötü.

Avva'dan uzak dur derim. Yıkanma ile arası bu kadar kötü bir marka olamaz. Hem çabuk renk veriyor ve yıpranıyor hem de mutlaka küçülüyor. 1-2 şey almıştım artık tövbe ettim.

Bak avva da fiyatına göre pahalı mesela kesimleri güzel ürünlerin ama bir de çok şikayet var kolay yıprandığı yönünde. Oradan gömlek alacağıma Zaradan George Hoggdan falan alırım onun dışında Maviye göre US daha tercih edilesi zaten ama dediğim gibi indirimlere dikkat etmek lazım.

Avva'dan uzak dur derim. Yıkanma ile arası bu kadar kötü bir marka olamaz. Hem çabuk renk veriyor ve yıpranıyor hem de mutlaka küçülüyor. 1-2 şey almıştım artık tövbe ettim.

Bak avva da fiyatına göre pahalı mesela kesimleri güzel ürünlerin ama bir de çok şikayet var kolay yıprandığı yönünde. Oradan gömlek alacağıma Zaradan George Hoggdan falan alırım onun dışında Maviye göre US daha tercih edilesi zaten ama dediğim gibi indirimlere dikkat etmek lazım.

Yeni iki gömlek aldım. Keramettin'in dediği gibi kesimleri çok güzel. Zarif duruşumu daha bir estetik hale getirdi. Desenleri güzel. Henüz bir defa yıkandı. Kolay yıpranması ile ilgili fikrim yok. Ama duruşu güzel.

Şu indirim döneminde George Hogg markasına bir bakayım madem.

Sen niye azıtmış gibi alışveriş yapıyon yav ?

Hepsi bana değil abi yav. Ben 3 kişilik yapıyorum. Aslında birkaç şey de üst üste geldi. Okuldaki işlerden dolayı 1-2 senedir pek alışveriş yapamadım. Bir de yolculuk var. Ordan alacağım ama giderken lazım olacak şeyleri buralardan temin edeyim dedim. Bir anda bu kadar bakınmamın sebebi bu.

Çok şey alacğaımdan değil de farklı ürünleri kullananlardan fikir alayım dedim.

Geri
Üst Alt