Black Mirror

Black Mirror, 28 Aralık’ta Bandersnatch isimli filmle geri dönüyor. Filmin süresi 5 saat 12 dakika olarak açıklandı.

Bu diziye benzer aşağıdaki dizi önerilmiş.İzleyen var mı önerir misiniz?
Electric Dreams - Season 1 - IMDb

İnteraktif geçişler olacağı için süre 5 saat 12 dakikaymış. Bakalım kaç farklı alternatif senaryo olacak.

Seçim olayını abartmışlar, ben hepsini bitiremedim açıkçası. Yine de interaktif daha çok film yapılmalı, güzel bir tarz. O açıdan düşünceyi destekliyorum ama bu olmamış.

Oyun gibi filmi izlemek zaten, 5 yıldızı almadan vazgeçmeyin.

diziyi nereden izleyebiliriz? netflix mi :unsure:
Netflixe üye ol 1 ay bedava 3 gün kala da uyarı geliyor iptal etmezseniz üyelik paralı devam edecek diye.
Telltale oyunlarından esinlenebilirler bundan sonraki filmler için. Dizi de yapılabilir o yapıyla ama o çok zor tabii aşırı maliyetli olur.

İnteraktif seçimlere dayalı bir şeyin kaliteli olacağını sanmıyorum. Oyun mu Film mi ne bu şimdi ?

Bu arada film aşırı derecede Donnie Darko'ya benziyor. Bana da öyle geliyor olabilir. İki tutam Donnie Darko'nun üstüne bir tutam Predestination ekle al sana Bandersnatch. Ayrıca Britanya İngilizcesi çok cool yahu.

herkeste mi netflix var lan

bizde link arayalım

Film interaktif olduğu için izlerken bazı seçimler yapman gerekiyor. Korsan olarak izlediğin takdirde bu pek de mümkün görünmüyor. Netflix üyeliği ilk bir ay bedava, ayrıca bir arkadaşınla ortak da kullanabilirsin. Aynı anda 4 kişinin kullanabildiği çok kapsamlı paketler de var.

Merak ettim konu ülkeler arasi bir hesabi paylasma oluyormu? iki kisi türkiyede diyelim biri almanyada diger amerkida buna netflix izin veriyormu?

Geri
Üst Alt