Black Mirror

Son bölüm harikulade

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sezon black museum bölümü hariç vasattı.sezon finali gerçekten güzeldi.

krokodil metalkafa ve muze iyidi
hang the dj ve star trek fena deil idi
arch angel vasat idi

Black Museum ve Krokodil iyidi bence.

Diğerleri zaman kaybı oldu benim için.

Hele Star trek bölümü bilimsel bakımından o şekilde mümkün değil.

son sezon en kötü sezondu. ilk 3'ü beğenmedim, son 3 daha iyiydi..

Efsane bir dizi. Her bölümü iyi ama, White Christmas bölümüne hasta oldum.

Son sezonun ilk 3 bölümü izleyebildim. 1.bölüm güzeldi ama diğer iki bölümü çok sevmedim. Bakalım kalan 3 bölüm nasıl çıkacak.

hang dj bölümü cok cok cok iyi basliyor ama sonlara dogru cuvalliyor biraz
ben daha degisik bir son beklerdim yine de tatmin edici sekilde bitiyor

eger sevgilinizden yeni ayrildiysaniz agziniza sicma potansiyeli fazlasiyla yüksektir bende oldugu gibi
gece gece hüzünlendirdi :asd:

Aralıkta yeni bölümler geliyor.

En önemli gelişme, bölümlerin hepsi ya da bazıları interaktif olacak yani olay örgülerinde seçenekler sunulacak ve diziye o seçeneğe göre devam edilebilecek.

Aralıkta yeni bölümler geliyor.

En önemli gelişme, bölümlerin hepsi ya da bazıları interaktif olacak yani olay örgülerinde seçenekler sunulacak ve diziye o seçeneğe göre devam edilebilecek.
Çok iyiymiş, nasıl yapacaklar acaba bilgin var mı? Eskiden böyle kitaplar vardı eğer şunu yapacaksan sayfa 45e geç falan diye.

B. Mirror dunya tv tarihinin onde gelen basyapitlarindandir izleme sansini bize sundugu icin Ingiliz ulusuna tesekkurlerimi sunarim

Ben bunun kadar dandik dizi gormedim hayatimda

Hayir yani boktanligini gectim bir de insanlar bok gibi diziyi severek izlemesi, ovmesi cileden cikaracak bir olay.

Ben bunun kadar dandik dizi gormedim hayatimda

Hayir yani boktanligini gectim bir de insanlar bok gibi diziyi severek izlemesi, ovmesi cileden cikaracak bir olay.

1. sezonu enfes, 2. sezonu azdiriyor, gerisi ilk sezonlara kiyasla hayal kirikligi fakat kalburustu

Ezel'i sevip de bunu sevmemen cok net uzdu

Geri
Üst Alt