Blerim Džemaili | Analiz

Melo ceza yerse Dzemaili banko oynar EsEs maçında

* LG G2 Tapatalk *

Yazı Updatelendi*

Son düzenleme:
Zaman bitmiyor diyenler. ...Xhemaili analizi okuyun

Not: like sistemi geldi..like atamiyan simdi atabilirrrr :D:D

* LG G2 Tapatalk *

Dzemaili'nin nasıl bir futbolcu olduğunu bu konuyu okuyarak anlayacaksak futbol hakkında yorum yapmasın millet.

Dzemaili'ye güveniyorum.İlk maçında çok heyecanlı göründü.İkinci yarı oyundan düşmesine rağmen yılmadı.Selçuk'u ilerleyen zamanlarda kesinlikle keser...

basaksehir macinda her etkili pozisiyonun icindeydi. iyi adam

Analiz kelimesini parçalatanların arasında top 5'e oynar.

Kötü bir oyuncu, Yekta Kurtulus'dan daha iyi degil. Zeki falan da degil, oyun görüsü yok, gereksiz bir transfer.

Uyum ve Adapsyon Süresi verin adama :D

Bu adami gercekten iyi olarak biliyordum ben, bukadar kisa sürede dökülecegini düsünmüyorum. Yabanci siniri olmasa, klasik 4-2-3-1 sisteminde Melo ile oynasa iyi performans sergiler.

Biz bu adamdan kanat, ofansif orta saha falan yaptik. Merkez orta saha oyuncusunu calim atsin diye almadik. Prandelli'nin gitmesiyle Bruma, Dzemaili ve Olcan'in performansi artacaktir. Diger oyuncular yerinde sayar.

Anadolu takımlarından kazık yerken şimdi birde İtalyanlardan kazık yedik..

I am the one who knocks!

Bu adami gercekten iyi olarak biliyordum ben, bukadar kisa sürede dökülecegini düsünmüyorum. Yabanci siniri olmasa, klasik 4-2-3-1 sisteminde Melo ile oynasa iyi performans sergiler.

Biz bu adamdan kanat, ofansif orta saha falan yaptik. Merkez orta saha oyuncusunu calim atsin diye almadik. Prandelli'nin gitmesiyle Bruma, Dzemaili ve Olcan'in performansi artacaktir. Diger oyuncular yerinde sayar.

+1905

Şaşırdım Murat..böyle güzel bi cevap

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt