Bloodborne PC!

Emir Sato

Captain Bouncy
Ulubatlı Souness
dünyanın #1 fromsoft manyağı olarak bb'nu henüz oynamamış olmanın utancına son vermiş bulunmaktan duyduğum kıvancı sizlerle de paylaşmak istedim

güncel shadps4 ile (diegolix29 forku özellikle) stabil 60fps oynanabiliyor
tek yapmanız gereken oyunun yanında 1.09 için pkg dosyasını indirmek + emulatörde patchleri aktif etmek, tamamen kusursuz deneyim için de nexustan 2-3 mod yüklemeniz yeterli. ihtiyaç duymanız halinde youtubeda oyunun kurulumu için sayısız kılawuz bulabilirsiniz

Son düzenleme:
dünyanın #1 fromsoft manyağı olarak bb'nu henüz oynamamış olmanın utancına son vermiş bulunmaktan duyduğum kıvancı sizlerle de paylaşmak istedim

güncel shadps4 ile (github diegolix29 forku özellikle) stabil 60fps oynanabiliyor
tek yapmanız gereken oyunun yanında 1.09 için pkg dosyasını indirmek + emulatörde patchleri aktif etmek, tamamen kusursuz deneyim için de nexustan 2-3 mod yüklemeniz yeterli. ihtiyaç duymanız halinde youtubeda oyunun kurulumu için sayısız kılawuz bulabilirsiniz

PS4 Pro alinir mi sato?

2 controller 3 oyun

150 dollar yeni gibi durmakta

Su oyunu hala PS5'e getirmediler allah belani versin Sony.

oyunu tanımlamaya çalışmayacam çünkü sözler yetersiz kalır
diyebilirim ki
beklentimin çoook ötesindeymiş

yıllardır meraktan gebermeme rağmen oyunu izleyerek spoil etmediğim için şimdi kendimi kutluyorum

22nin şubatından beri böyle bişey görmedim

100 saati devirdim
hala endgame'e geçmiş değilim, baya bi explorasyon imkanı var, chalice dungeonlar hariç
şu aşamada yeni aldığım silahları düşünerek uykuya dalıyorum, rüyada da blood stone chunk fln arar haldeyim yani
first person shooter modda diablo oynadığımı hissetim. pc de yok mu bu oyun? illa emulatorle mi oynamamız gerekiyor

güncel shadps4 ile (diegolix29 forku özellikle) stabil 60fps oynanabiliyor

soulscu kardeşlerimize bildiri

diegolix forku misyonunu tamamlamıştır dolayısıyla artık ciddi performans için vanilla shadps4'a yöneliniz, son güncellemeler ile birlikte oyun offical pc port kıvamına gelmiş durumda. skyrim hariç hiçbir oyunun bu tip bir komüniteye sahip olduğunu gördüğümü söyleyemem, sayısız ve istikrarlı feedbackler ve uzun süre verilen inanılmaz bir emek, umarız sony'e ders olmuştur.

PC gaming'i geride biraktim ama olurda bir gün elime bir PC gecerse ilk deneyecegim oyun bu olacak

Malum lanet olasi Sony bu oyunu PS5 icin gelistirmek gibi bir derdi yok

Geri
Üst Alt