- 23 Aralık 2008
- 63.720
- 61.541
- 5.103
twitterın akp uşağı gibi hesaplari engellemesi nedeniyle boykot edilerek, bluesky ın tercih edilmesi gerektigini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X'den daha iyi artık yavaş yavaşta kitle geliyor.
Bu da oradaki hesap ama parody hesap herhalde ilk başta gerçek hesap sanmıştım ama sonra yapılan bazı paylaşımları görünce parody hesap olduğunu anladım.
Evet yok ilk başta kandım buna sonra bir kaç paylaşımını görünce dikkatli baktım profile parody yazıyormuş zaten ama kulüp bence BlueSky'a da girmeli hatta Çin'in en çok kullanılan sosyal medyasına da girmeli diye düşünüyorum.kulübün bluesky hesabı yok
Bu daha öncede olan bir platformdu ama davetiye ile girebiliyordun sadece geçen sene tamamen açtılar herhalde. Dikkat çektiğinde TR'de merkez açma vb. işlere girer mi yoksa Thread gibi TR'de hiç çalışmaya da bilir.Thread dediler önce, sonra yaay diye bişey çıkardılar şimdi de bu. Tutmaz anlık hevestir gözümde
Ondan sonra da oradan kaçmak isteyecekler için yellow star diye kopyası başka uygulama yapar.Bunu da trumpa satar puşt herif
Bulmuş yolunu sağıyor milletiOndan sonra da oradan kaçmak isteyecekler için yellow star diye kopyası başka uygulama yapar.