bluesky

X'den daha iyi artık yavaş yavaşta kitle geliyor.

Bu da oradaki hesap ama parody hesap herhalde ilk başta gerçek hesap sanmıştım ama sonra yapılan bazı paylaşımları görünce parody hesap olduğunu anladım.

elon musk denen yavsak heriften ne kadar uzak durulursa o kadar iyi. destekliyorum bluesky'i.

onemli degil.

mükerrer

Son düzenleme:
Thread dediler önce, sonra yaay diye bişey çıkardılar şimdi de bu. Tutmaz anlık hevestir gözümde

Thread dediler önce, sonra yaay diye bişey çıkardılar şimdi de bu. Tutmaz anlık hevestir gözümde
Bu daha öncede olan bir platformdu ama davetiye ile girebiliyordun sadece geçen sene tamamen açtılar herhalde. Dikkat çektiğinde TR'de merkez açma vb. işlere girer mi yoksa Thread gibi TR'de hiç çalışmaya da bilir.

Hükümet sosyal medya organları işini çözdü. Adamları kurallarına tabi hale getirdi. Elon'a bir telefon çakıyorlar hesapları kapattırıyorlar. İnstagram ve Tiktok zaten siyaset yönü olmayan şeyler onları geç. Elon'un almasıyla X de bombok bişeye dönüştü. Şartlara uymayan böyle ıvır zıvır bluesky thread gibi uygulamaları da çeşitli engellemelere tabi tutuyorlar.

Eskiden konvansiyonel medyaya trilyonlar saçıyorlardı. Atv grubunu alacaklar diye yedi düvelden para topladı reis. Geleneksel medyayı tam ele geçirdik bizi kimse tutamaz artık dediklerinde dijital medya yani sosyal medya karşılarına çıktı buraları muhalefete kaptırmışlardı. Baktılar artık kahvedeki dayılar dışında eline çöp nitelikli gazeteleri alan tv izleyen kalmadı. Bütün odaklarını sosyal medyaya çevirdiler. Önce Fahrettin öncülüğünde aktrol ordusu kuruldu daha sonra 7253 sosyal-medya yasasını patlattılar ardından da Bant daraltma, siteleri komple engelleme, cezalar kesme, hesapları kapattırma her şeyi yapıyorlar.

Halkın kendini dijital de olsun sokakta vs olsun ifade edebileceği her yeri önlemlediler.

aktroller olmadığı için ortam güzel şu anda.

şu kullanıcı adlarında bsky.social olması hiç hoş değil

Geri
Üst Alt