Dizi gayet tadında. 5. bölümde Doğu standup yaparken gülen tonton teyze gibi izliyorum diziyi.

Tahir yine kendi fikirlerini dayatma peşinde.

Burası forum kardeşim. Fikrimi sunuyorum. İsterseniz paylaşmam.

Doğu'nun el hareketleri, ters davranarak doğan çatışmadan mizah yaratması ilk defa Recep İvedik'te gördüğümüz şey. Dizinin senaryosuna, muhabbetlere diyecek söz yok. Cenaze evi zirvedir mesela.

Burası forum kardeşim. Fikrimi sunuyorum. İsterseniz paylaşmam.

Doğu'nun el hareketleri, ters davranarak doğan çatışmadan mizah yaratması ilk defa Recep İvedik'te gördüğümüz şey. Dizinin senaryosuna, muhabbetlere diyecek söz. Cenaze evi zirvedir mesela.

Doğu'nun karakteri öyleyse napsın Mahir Bey baştan eşsiz kişilik mi senaryolasın?

deniz irem oruç
Yok yav mizansen miydi yoksa öyle bir şey yaşamış mı acaba manasında

Kendi mallıklarını anlatıyor malum

Evet Doğu sezon finali yaptı 8.5/10

Doğu Demirkol Yeteneksiz Sizsiniz programından çıkmış biriymiş. Jüride de Sergen var. Neler dönmüş memlekette. İrem Derici ve Aleyna Tilki de o yarışmadan elenen ünlülermiş.

Akşam 19.00'da ilk 2 bölüm yayında, yerimizi alalım.

EzVQ4S4VoAA6HVg

Son bölüm en rezil bölüm diyebilir miyiz. Acaba doğuya biri de şöyle yapsak daha iyi olur dememiş mi?
Adam şuan yeteneksizsiniz yarışmasına katıldığı gibi bodoslama gidiyor.

GSC Mobile App
Evet bi cüceyle kavga sahnesi var bişey yok.

Doğu Demirkol Yeteneksiz Sizsiniz programından çıkmış biriymiş. Jüride de Sergen var. Neler dönmüş memlekette. İrem Derici ve Aleyna Tilki de o yarışmadan elenen ünlülermiş.
Oradan çıkmış sayılmaz zira rezil oluyor orada.

Parladığı mevzu bu.

Tabii biz lisedeyken tanırdık Doğu'yu o abiler videolarından.

Geri
Üst Alt