yeşilçam ile ilk ve son yıllar sonra izlediğim türk dizileriydi

yeşilçam ilk sezon güzel ikide bozuyor

ilk ve sonun ise ilk 6 bölümünü çok beğendim

Bence saygı ikinci sezon çok iyi. Ezel’den sonra soluksuz izlediğim ikinci türk dizisi olmuş olabilir.

Yeşilçam çok iyi.

Yayınlandığı ilk zaman sarmamıştı. Bir kere daha denedim. Akşam olsa da izlesem diyorum.

12.00'da yayında.

cem yılmaz'dan iyiymiş

Herkes Cem Yılmaz'ı konuşuyor ama Ata Demirer'in gösterisi de şahane. Hatta daha komik.

Ata Demirer Gazinosu 10/10.

ALEF'i izledim. Beynimi bir kenara koyup izleyecek olsam çok iyi dizi ama... Aması var işte. 7/10 o da Ahmet Mümtaz Taylan ve K.İ. hatırına.

Saklı dizisini izliyorum şu ara yahu sevişme sahnelerinin de bokunu çıkarmışlar resmen. Konuya odaklanamıyorsun yine de sürükleyici dizi olmuş beğendim.

Saygı - bitti. Çok beğendim.
Yeşilçam - 2.sezona başlamadım. Pek beğenmedim.
Fatma - bitti. Eh işte
Alef bitti. Sonunu iyi bağlayamamışlar. Ama imirzalıoğlu ve a.m.taylan için izlenir.

Bir Behzat Ç. hayranı olarak Saygı tam istediğim gibi olmamış. İlk 6 bölümde ergenlerin sürekli öpüşmesi (doldurma sahne) ve ani dönüşümleri iyi olmamış. Ercü için devam edeceğiz tabi ama daha iyi bir şey bekliyordum.

Bir Behzat Ç. hayranı olarak Saygı tam istediğim gibi olmamış. İlk 6 bölümde ergenlerin sürekli öpüşmesi (doldurma sahne) ve ani dönüşümleri iyi olmamış. Ercü için devam edeceğiz tabi ama daha iyi bir şey bekliyordum.
Bol bol sex içeriyor hae?

Geri
Üst Alt