BMW M3 / M4 Tanıtıldı

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bildiğimiz gibi, BMW yeni bir karar aldı ve 4 kapılı modele M3, Coupe/Cabrio versiyona ise M4 ismini verdi.

BMW-M3-M4-1.jpg

BMW-M3-M4-6.jpg

BMW-M3-M4-5.jpg

BMW-M3-M4-4.jpg

BMW-M3-M4-7.jpg

M4

BMW-M3-M4-11.jpg

BMW-M3-M4-13.jpg

BMW-M3-M4-15.jpg

BMW-M3-M4-18.jpg

BMW-M3-M4-17.jpg

BMW-M3-M4-16.jpg

3.0 litre 6 silindir turbo, 425hp güç, 550Nm tork. 0-100 km 6 ileri manuel için 4.3 saniye, 7 ileri DCT için 4.1 saniye.

:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:

Biz ise doğana binelim arızası olduğunda moral bozalım arızasız bindiğimiz günler şükür edelim :nonchalance:

Son 2 kasadır pek beğenmiyorum BMW'yi. E46 kasa, tabi zamanında, gerçekten çok güzel bir araçtı ve diğer rakiplerinden bariz şekilde daha güzeldi. Şu an Mercedes, hatta Audi'yi bile daha fazla beğeniyorum BMW'den. Tabi zevk meselesi ama rakipleri ileri giderken BMW geri gitti bence dış görünüş olarak.

M3'e gelirsek yine E46'nın M3'ü uzaktan bakıldığında normal kasadan bariz farklıydı ve M3 olduğunu bağırıyordu neredeyse, ama bu son iki kasanın M3'leri neredeyse normal kasalar ile aynılar tip olarak.

Tamamen dış görünüşe göre konuşuyorum tabi burada..

Tek bir araba hayalim var e92 m3 şuanda gerçekleşirse sonrakide m4 olur ahhh ah :)

Geri
Üst Alt