Boardwalk Empire

Cevap: Boardwalk Empire

Çok kaliteli bir dizi. Şu dönemlerde dizi arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Dizide baba oyuncu bollugu var: Steve Buscemi (Donny olarak biliriz), Michael Shannon, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham ve Oz'dan bir efsane: Robert Clohessy.

Treme'nin ilk sezonunu hazmettigime gore buna baslama vaktim yaklasiyor a-dostlar.

Nucky değil miydi aga o ?

Sadece ilk bölümünü izledim, fena değilmiş.

2. sezon ne zaman başlıyor ? Umarım en kısa sürede başlar .

2 bölümünü izledim, çok hoşuma gitti. Hele Jimmy ile kısa boylu adamın konuşmasından sonra adamın isminin Al Capone olduğunu söylemesi çok güzeldi :) Ayrıca Jimmy'nin çocuğunu da kınıyorum, biraz daha uyusan ölürdün sanki :D

2 bölümünü izledim, çok hoşuma gitti. Hele Jimmy ile kısa boylu adamın konuşmasından sonra adamın isminin Al Capone olduğunu söylemesi çok güzeldi :) Ayrıca Jimmy'nin çocuğunu da kınıyorum, biraz daha uyusan ölürdün sanki :D

İlk deneme olacaktı ama sağolsun cocuk içine etti . :D

HBO'dan daha ses yok 2. sezonun ne zaman başlayacağıyla ilgili . :o

2. sezonun onayını daha 2. bölümde almıştı dizi, ama ne zaman başlayacak belli değil galiba.

Seneye ayni vakitte olur diye tahmin edirem.

2. sezon baya hareketli geçer, 1. sezona göre. İlk sezon tam hareketlendi ve bitti. :(

Sezonlar ya kışın ocak ayında yada sonbaharda başlar. Ocakta başlamayacağına göre, sonbaharda başlar.

Richard Harrow misafir karakterden regularliga terfi etmis, ikinci sezonda da var.

Muthis bir heber.

Geri
Üst Alt