Bodrum FK Maçı 11'imiz Belli Oldu!

Başarılar ARSLANLAR

Şu takımın hala iki beki de devşirme. İnanılır gibi değil.

Nelsonun oynamamasi sevindirici. Ne ileri cikartiyor bizi nede defansı öne itebiliyoruz. Tam bir defansa yaslan stoperi. Aldığı 5 topun 4unu musleraya 1ini taca atar mesela. Bu adamla nasil atak devamlılığı kuracaksın ki

1732374732484.webp

Kulübün 5 kuruş parası bile umrunda değil hocanın

ayıp kendi topçuna bok çuvalı demek yahu
Formsuz üstad bu sene toparlayacagini da düşünmüyorum açıkçası. Bjk maçından beri yoklari oynuyor hic güven vermiyor. Sene sonu yollar ayrılmalı derim. Zaten 2 senedir gitmek istedi yollamadik moral ve kafa olarak da geriye gitmiş belli ki

3lu oynayacaksak ok oynamayacaksak iyi 11 degil bana gore

Baris oynayamiyor 4lu beki falan

Mackolikte 3-4-1-2 sallai osi olarak dizmiş bizi

Metehan tercihini şöyle eleştirmem, Nelsson kesin olarak sezon ortası ya da sonu satılıyor yerine Metehan kazanılıp monte edilmeye çalışılıyorsa şimdiden eyvallah. Kötü performans sergiler, skora etki eder o ayri, zihniyet bu şekildeyse ok, çok şey yapılmamalı.

Nelsonun oynamamasi sevindirici. Ne ileri cikartiyor bizi nede defansı öne itebiliyoruz. Tam bir defansa yaslan stoperi. Aldığı 5 topun 4unu musleraya 1ini taca atar mesela. Bu adamla nasil atak devamlılığı kuracaksın ki

Kuramiyorduk zaten, millet şampiyon takım stoperi demiş, doğru da nelsson oynarken oyunun zevksiz olduğundan burada bahsetti millet, çünkü takım boyunu aşırı uzatıyor, herkes son müdahale yapmasına seviniyor da onun sebebi nelsson zaten

Hücumda ve savunmada farklı dizilis oynuyor bizim takim. Kağıt üstündeki dizilişe aldanmamak lazim bir sahaya ciksinlar görelim

Formsuz üstad bu sene toparlayacagini da düşünmüyorum açıkçası. Bjk maçından beri yoklari oynuyor hic güven vermiyor. Sene sonu yollar ayrılmalı derim. Zaten 2 senedir gitmek istedi yollamadik moral ve kafa olarak da geriye gitmiş belli ki
geçen sene bundan kötüydü, bu sene 5-10 dakikalar şansı buldu. Geçen sene Sanchez yokken savunmada ayakta kalan tek adamdı. Bu adam bok çuvalı demek ne kadar doğru?
Gider gitmez ya da form tutar veya tutmaz ama bu adam 2 senelik şampiyonlukta payı var. Hakaret edilmeye en son hak edilenlerden birisi.

Geri
Üst Alt