O dandik kadroyla adam iyi puan toplamıştı bence kötü de oynamıyolardı saçma sapan bir değişiklik olmuş.
kötü oynamıyorlar mıydı? bok gibi top oynuyor bodrum. şuralara kadar gelmesi mucize bence. kadıköyde 60da çıkacaktım maçtan da izin vermediler. o kadar berbat fb ye bu kdar kötü oyun oynanır ve kaybedilirdi.O dandik kadroyla adam iyi puan toplamıştı bence kötü de oynamıyolardı saçma sapan bir değişiklik olmuş.
kötü oynamıyorlar mıydı? bok gibi top oynuyor bodrum. şuralara kadar gelmesi mucize bence. kadıköyde 60da çıkacaktım maçtan da izin vermediler. o kadar berbat fb ye bu kdar kötü oyun oynanır ve kaybedilirdi.
nası elin avrupalısı bas ediyorsa bunlar da edecek. öyle bizim bütcemiz kısıtlı biz büyük takımlarla mücadele edemeyiz kafasıyla calısırlarsa bir bok yapamazlar. evet oyuncudan çatala bireysel yetenekleriyle bırakmanı isteyemezsin ama mücadele edebilecek bi noktaya getirirsin. 10mt ye top atamayan oyuncularla, 2 ye 1 de daha 30.dk da kosu yapmayan oyuncuyla olmaz tabi. orda bitti benim için maç. koşuyu yapsa o at kafası 2 ye 1 kanattan ilerliyordu bodrum. 1 tane ikili mücadele kazanamadı bodrum fb ye karsı. bunun teknik taktikle acıkalaması yok. sen bu güce ulasamamıs oyuncularla oyun oynayamazsın. teknik kapasitesini bu detaylarla kapatırsın. sen bunu yapamamıyorsan bırak git zaten.Fbyle bizle falan baş edebilecek bir kadro yok adamın elinde. 3.ligden gelme 5-6 tane adamla oynuyolar hala Fbyle bizle falan baş edebilecek bir kadro yok adamın elinde. 3.ligden gelme 5-6 tane adamla oynuyolar hala