Haber - Bodrum FK'da Volkan Demirel Dönemi - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Bodrum FK'da Volkan Demirel Dönemi

Geçen yıl bizi yenmesi kendi adına ciddi bir başarı. Zaten katıldığı neredeyse tüm programlarda bu konu 100 kere falan konuşuldu. Çok ciddi bir hazırlık yapacağı aşikar.

Fbyle bizle falan baş edebilecek bir kadro yok adamın elinde. 3.ligden gelme 5-6 tane adamla oynuyolar hala Fbyle bizle falan baş edebilecek bir kadro yok adamın elinde. 3.ligden gelme 5-6 tane adamla oynuyolar hala
nası elin avrupalısı bas ediyorsa bunlar da edecek. öyle bizim bütcemiz kısıtlı biz büyük takımlarla mücadele edemeyiz kafasıyla calısırlarsa bir bok yapamazlar. evet oyuncudan çatala bireysel yetenekleriyle bırakmanı isteyemezsin ama mücadele edebilecek bi noktaya getirirsin. 10mt ye top atamayan oyuncularla, 2 ye 1 de daha 30.dk da kosu yapmayan oyuncuyla olmaz tabi. orda bitti benim için maç. koşuyu yapsa o at kafası 2 ye 1 kanattan ilerliyordu bodrum. 1 tane ikili mücadele kazanamadı bodrum fb ye karsı. bunun teknik taktikle acıkalaması yok. sen bu güce ulasamamıs oyuncularla oyun oynayamazsın. teknik kapasitesini bu detaylarla kapatırsın. sen bunu yapamamıyorsan bırak git zaten.
3.ligden gelme oyuncularla oynamayı da kendisi tercih ediyor. ben bu oyuncuyu takımımda istemiyorum dese oynatmaz. buralara kadar gelmesi bu takımın gercekten futbol mucizesi. bodrum'un iyiliğinden değil tamamen diğerlerinin kötülüğüyle alakalı bu durum. şu ligden herhangi bi takımla 3. lig takımlarını karsılastır kimin kazanacağını kestiremeyeceğin bir maç sonu olur. makas bu kadar dar alt liglerle.

İsmet Hoca'ya ayıp edildi. Amatörden gelen oyuncun var(tamam bu bir değer verme göstergesi, güzel örnek de oldu ama yeterlilik anlamında ?), totosunun kılları kadayıf olmuş Kenan Özer var hocayı kovuyorsun.

Volkan Demirel geçen yıl Hatayspor'dan 34. hafta itibari ile görevinden alındı.
O sırada hatay 33 puanla 18. sırada ve kesin küme düştü gözüyle bakılıyordu.
Volkan Demirel kovulduktan sonra yerine gelen hoca kalan 4 maçta direkt rakipleriyle oynamış ve 8 puan daha alarak ligi 15. sırada küme düşme hattının üzerinde tamamlamış.

Demem o ki Bodrumspor geldiği 1. lige geri dönebilir.

+Alo Volkan, ben Ali..
-Buyrun baskanim!
+Ne kadar lazim?
-Baskanim daha topcularla konusmadim ama 20m yeter gibi..
+Tamam, hatta kal..

Üst Alt