Boey: "Hepsi Galatasaray için"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1698517202148.png

Sacha Boey, Trendyol Süper Lig'de aldığımız 1-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmede bulundu.

Zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldığımızı söyleyen Fransız sağ bek, "Zor bir maçtı bizim için. Burada da üç puanı aldık. Önemi olan buydu. Sacha Boey Galatasaray’ın bir oyuncusu. Boey olarak görevini iyi yapıyorsa bu da takım sayesinde oluyor. Bu şekilde de devam etmem gerekiyor." diye konuştu.

Sacha Boey'in kaşında şişlik var, iyi bir mücadele ettin ne düşünüyorsun?

Sacha Boey: "Önemli olan 3 puan. Ben iyiysem takım sayesinde, bu şekilde devam etmeliyim. Hepsi Galatasaray için."

Aile herşeydir aslanim. Şu kontratini uzatsan iyi olacak

Bu gün kötüydü. Onun dışında sözleşme işini halletmek lazım artık.

Bugün kötü olan ne gibi durumu vardı? Ben mi yanliş maç izledim acaba diyorum bazen kendime buraya gelince adam her pozisyonda vardı kötü olan neydi benim kaçırdığım

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Defansta 3 kere falan geçildi. Onun dışında hücuma çıktığında topları kötü kullandı. Özellikle şut çektiği pozisyonda İcardi falan boştu içerde ki şuta da çok kötüydü.

Futbol bilgini Toprent'in "bundan futbolcu olmaz" dediği Boey mi?

Duyduğum kadarıyla sözleşme uzatmaya yanaşmıyor şu an için, 2 m euro civarına belki ikna edebiliriz, 1.25 gibi bir teklif yapmışız.

Bizdeyken Fransa MTye çağrılsa bence sorunu kalmayacak ama çocuk bizdeyken çağrılamayacağını düşünüyor, muhtemelen sezon sonu 1 sene sözleşmesi kaldığı için göndermek zorunda kalacağız.

Bunun anti tezinde ise 2 m eurodan 2 sene daha uzatırız bizde devam eder ama sanmıyorum.

Aslında vedalasmanin vaktide geldi devre arasinda 34 milyonluk bir teklif gelse tadindan yenmez

Millet arsenal diyor ama real madridin o bolgede ciddi bir boslugu var ama 24 milyon falan anca verir.

Screenshot_20231029_162513_Opera.jpg

Duyduğum kadarıyla sözleşme uzatmaya yanaşmıyor şu an için, 2 m euro civarına belki ikna edebiliriz, 1.25 gibi bir teklif yapmışız.

Bizdeyken Fransa MTye çağrılsa bence sorunu kalmayacak ama çocuk bizdeyken çağrılamayacağını düşünüyor, muhtemelen sezon sonu 1 sene sözleşmesi kaldığı için göndermek zorunda kalacağız.

Bunun anti tezinde ise 2 m eurodan 2 sene daha uzatırız bizde devam eder ama sanmıyorum.
Monchi salça olmaz insch. Onun göz koyduğundan hayır görmedik.

Geri
Üst Alt