- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
20 milyon euroya gidicek bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize 17 milyon kalir bu paradan , 20 bize kalmasi icin 24-25e satmak gerekir20 milyon euroya gidicek bence
Genelde satma işinde beceri eksikliği var bizde 20 üzeri giderse mutlu eder.15 milyon lafları bile dolaşıyor içeride.bize 17 milyon kalir bu paradan , 20 bize kalmasi icin 24-25e satmak gerekir
kardan yuzde 15 rennese gidiyormus
Bu sezon sakatliktan hic mac oynamayan Mert Muldur mu? Kalsin bence.Boey 20'e satılıp yerine Mert Müldür alınmalı
20nin alti üzerGenelde satma işinde beceri eksikliği var bizde 20 üzeri giderse mutlu eder.15 milyon lafları bile dolaşıyor içeride.
sezon başı kampını yiyince kendine gelir diye düşünüyorum üstad yerli konusu olayı yüzündende elimizi rahatlatırBu sezon sakatliktan hic mac oynamayan Mert Muldur mu? Kalsin bence.
Mert Müldür kaç maça çıkar diye konu açılır mı peki gelse ?Bu sezon sakatliktan hic mac oynamayan Mert Muldur mu? Kalsin bence.
Kesinlikle ve kazık yedik sayarım. Her ne kadar çok ucuza almış olsakta fransa milli takımında oynar arsenal vs yaparsa .20nin alti üzer
Bileginde kirik vardi ondan hic maci yok bu sezon. Oyle bir riske girmem, alt yapidan Ali Turap'a sans verirdim daha iyi, illa yerli oyuncu istiyorsak.sezon başı kampını yiyince kendine gelir diye düşünüyorum üstad yerli konusu olayı yüzündende elimizi rahatlatır
Acan olabilir ama bilegi kirilmis bir oyuncunun nasil geri donecegini kestiremeyiz. Kiralik olsa denersin ama tapusuyla alinmaz.Mert Müldür kaç maça çıkar diye konu açılır mı peki gelse ?
Minumum 7ye verirler , o bonservisin üstüne 4-5 koyalım o kadar maç oynar bence gelirse.Acan olabilir ama bilegi kirilmis bir oyuncunun nasil geri donecegini kestiremeyiz. Kiralik olsa denersin ama tapusuyla alinmaz.
7 milyon degil 3 bile vermem su haline.Minumum 7ye verirler , o bonservisin üstüne 4-5 koyalım o kadar maç oynar bence gelirse.
Arsenal 29 yasinda olan bir bek oyuncusuna 50 milyon euro vermez bence. Barcelona da istiyormus gerci.Cancelo’yu da istiyorlar, bu işte bir kolpa var.
Hedef büyüttüler, bence verirler. Tam da sistem topçusu, uyum süreci de yok.Arsenal 29 yasinda olan bir bek oyuncusuna 50 milyon euro vermez bence. Barcelona da istiyormus gerci.