Boey'den Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Deschamps'a Mesaj

Türkiyede oynuyo diye çağırmazlar deschampın elinde bile olmayabilir bu karar

Bu macta stadyumda (J.Cruyff Arena) olacagim oglumla birlikte. Gonul Boey'i gormek isterdi tabi. Neyse bu durumdan sonra, Jup Holland Jup !

Soyle bir saplasinlar Deschamps'a da, Boey'in kapisinda yatsin. Cok rekabet varmismis.

Boey, Gusto gibi sağ bekleri çağırmayıp Pavard'ı, Clauss'u çağırmak da ne bileyim artık saçma.

Kodumun iti 3 ay önce liverpool alsa çağırirdın hemen deschamp salağı sinirlerim tepeme çıktı

Fransaya gidenlerden fransızların aşırı milliyetçi(ırkçılık)seviyesinde bir millet olduğu söyleniyor şaşırmadım o yüzden.

Kounde ve Pavard gibi 2 zorlu rakibi var. Kızacaksın belki ama avrupa vitrininde olmayınca kolay kolay fransa milli takımına çağırmazlar.

Türkiye liginde bizler onun ne yapabildiğini biliyoruz. Yavaş yavaş Avrupada da boey kendini tanıtmaya başladı. Avrupada mücadele ettikçe bu performansını da sürdürürse elbet yakın zamanda seçilir diye düşünüyorum.

Az sabır olacak inşallah. Sacha'ya moral vermek lazım. Çok kırılgan yapısı var. Performansını etkilemez inşallah.

bayern maçlarındaki performansı belirleyici olur

boey son 1.5 senedir fransa milli takımına seçilmeyi hedeflediği için de en üst seviyede performans gösteriyordu. ilk kez milli takıma bu kadar yaklaşmışken seçilmemesi iyi olmadı. umarım seçilmemiş olması onu bitirmez, yeniden bu hırsı yakalayabilir. mental olarak çok güçlenmişti ama ısrarla kadronun dışında bırakılması motivasyon düşürücü olay. mutlaka destek olmamız lazım kendisine.

Fazlasıyla hak ediyor. Zaten Fransa milli takımı olarak görmüyorum ben o takımı bildiğin Afrika devşirmesi takım.

Pavard ve clauss denen hırboları üst üste atar sacha.

Son 4 CL macinda 1 gol 2 assist yapsa bile cagirmaz bu herif.

Kounde ve Pavard gibi 2 zorlu rakibi var. Kızacaksın belki ama avrupa vitrininde olmayınca kolay kolay fransa milli takımına çağırmazlar.

Türkiye liginde bizler onun ne yapabildiğini biliyoruz. Yavaş yavaş Avrupada da boey kendini tanıtmaya başladı. Avrupada mücadele ettikçe bu performansını da sürdürürse elbet yakın zamanda seçilir diye düşünüyorum.

Az sabır olacak inşallah. Sacha'ya moral vermek lazım. Çok kırılgan yapısı var. Performansını etkilemez inşallah.
ya pavard kim, rezil herfiin önde gideni. Boey sanki dün Erzurumspor a karşı iyi oynadı… Avrupa da sıradan bi takımda olsa Augsburg gibi hemen davet edilmişti

ya pavard kim, rezil herfiin önde gideni. Boey sanki dün Erzurumspor a karşı iyi oynadı… Avrupa da sıradan bi takımda olsa Augsburg gibi hemen davet edilmişti
Yazdığımda bende aynısını söylüyorum. Turkiyede oynayan adamı fransa milli takıma kolay kolay çağırmazlar. Şampiyonlar liginde oerformans gösterdikçe şansı olacaktır.

Ayrıca pavard nedir demek ne?

Geri
Üst Alt