Boey'e Sakatlık Şoku!

1 yıl daha kalması iyi olur olmasına ama sözleşmesi 2025'te bitiyor. Gitmek isterken tutarsak performansının düşeceği de ruh hali düşünülünce kesin gibi. Kaderime küstüm moduna girerse yanarız

Üzüldüm ya, milli takım güzel fırsattı onun için. Kesin satılacak gözüyle bakılıyordu. Bonservis bedelini düşürecekse satmayalım 1 sene daha kalsın.

Kendisi icin tahlisiz. Bizim icin bir yandan iyi. Belki transfere gelince talipleri cekinir bir sezon daha kalir.

Bir sampiyonlar ligi iyi performansi 20 degil belki 30-35 milyon avro transfer rakkamlarina ulasiriz

çok uzun sürmeyecekse transferine engel değil

ben genelin aksine değerini bulmuşken vermekten yanayım.

bizim takımın bir senesi bir senesine uymadığı için farklı durumların içinde olabiliriz bir yıl sonra. şimdi bana söveceksiniz ama tarihimiz böyle.

çok uzun sürmeyecekse transferine engel değil

ben genelin aksine değerini bulmuşken vermekten yanayım.

bizim takımın bir senesi bir senesine uymadığı için farklı durumların içinde olabiliriz bir yıl sonra. şimdi bana söveceksiniz ama tarihimiz böyle.
Trabzon'un tarihi mi bu

Allah belasini vermesin. Boyle sansa edeyim. Turk futbol tarihinin en iyi sag bek performansi sonrasi tam 25+ bonservisle satacakken sakatlik geldi. Umarim bag mag olaylari yalandir.

Geçmiş olsun en kısa zamanda sahalara döner umarım

Dingilin biri yediremeyip sert faul yapmıştır.Luyindama 2 olmaz umarım.

Bırakın onu bunu da bizim eleme maçlarına yetişmezse diye kaygılanın bence.

Aşil olmasın kırık olmasın kafi. En ağır bağ sakatlığından en geç iki aya dönülüyor

Yani en kötü ihtimal ön eleme üçüncü tur maçının rövanşına yetişir

Geri
Üst Alt