Bogdan Stancu Orduspor'da

Cevap: Bogdan Stancu Orduspor'da

haber doğru ise hayırlı olsun..sanırım forvet'e de oyuncu alıcaz..

Batdal nereye gitti? Onu da alsalardi keske.

Batdal - Stancu

---- Culio

Saglam bir hucum hatti olurdu Ordu için.

iyi oldu gitmesi .bi çaresi bulunur elbet seneye.yetenekli bi futbolcu.kendiini göstercektir.

Kiralanmasi iyi olmus. Genc sayilir daha. Ordu´da gercek yerinde bi oynasin da, nasil futbolcu oldugunu görelim bi. Olmuyorsa satariz artik

eee ben bu işten birşey anlamadım.şimdi stancu gitmişse yeni forvet gelmiyor o zaman.çünkü yeni forvet geldiğinde elmander 3.forvet konumuna düşüyor.bunu da mantıklı bulmuyorum.şöyle bir alternatif olabilir o zaman.baroş ta gidebilir.bir yabancı(as oynayacak) bir de türk forvet gelecek.başka bir alternatif yok

Orduspor'la bir bağ mı kurduk nedir?

Hayırlı olsun Stancu'ya.

Fatih Hoca'nın gözüne giremediği belliydi. Hayırlı olsun. Culio'yla birlikte başımıza bela olmazlarsa iyidir.

hayirli olsun orduya cok severdim kerateyi insallah kendini gosterir orduda ve seneye tekrar lige alisarak hazir donar :)

ordu bu sene ilginç işler yapacak gibi hayırlısı bakalım.Onu geçtim stancu gittiğine göre yerli bir forvet alırız gibi geliyor.Sercan olabilir mesala.

ha bu arada culio ile stancu lig maclarinda bize karsi oyunayacaklarmi madde koymuslarmi acaba ben oyunamalarini istiyorum sahsen

Şeref Aydın Nickli Üyeden Alıntı

lucho ile drogba oldu bitti listede. yani hocanin istedikleri arasinda. fakat ben lucho'nun transferine pek olur ihtimal vermiyorum. drogba konusunda da ayni kanidayim. acikcasi bu saatten sonra -stancu gonderilmezse- yabanci forvete ihtimal vermiyorum. yabanci orta saha ise olabilir. ancak bu adam belli ki rotasyon oyuncusu olacak. rotasyon icinse maliyeti 15-20 mil. euro olabilecek bir oyuncu almazlar sanirim. daha hesapli bir oyuncu alacaklardir. o parayi sol acik oyuncusu icin kullanabilirler.

stancu gittiğine göre, şeref aydın ne demiş kısaca. forvet giderse forvet gelir..

drogba akar umarım-inşallah-amin

Galatasaray tarihinin antremanda en fazla gol atan oyuncusu

Santrafor geleceği kesinleşti böylece..

Oh Stancu'da gitti.Anadolu klüpleri için iyi bir forvet bence.Yerli bir forvet alınmamalı mesala Kazım'da forvet oynayabiliyor.

Geri
Üst Alt