# Bogdan Stancu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Bogdan Stancu

Hayal kırıklığı oldu açıkçası.

Galatasaray'ın transferinde sona yaklaştığı Bogdan Stancu'nun İstanbul'a geldi...

Alınan bilgilere göre Steau Bükreş'in forveti Stancu, takımının Antalya kampında takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve İstanbul'a geldi. Stancu'nun menajeri Becali'nin de İstanbul'da olduğu ve Galatasaray yönetimiyle Stancu'nun transferi konusunda anlaşmaya vardığı da gelen bilgiler arasında.

Resmi açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor...

fotomac

[video=youtube;qUo7UM4PDvQ]https://www.youtube.com/watch?v=qUo7UM4PDvQ[/video]

ben cok istiyorum stancu´nun gelmesini cok iyi sogukkanli bi golcü cok iyi sut teknigi var ve yasi daha 23 hemi daha da gelisebilir hemdie büyük paralara satilabilir

hatırlıyorumda ilie ve filipescu da ilk geldiklerinde beğenilmemişti ama bize tonla para kazandırıp gitmişlerdi inşallah buda öyle olur bilgisi olanlar anlatabilirse sevinirim.

[video=youtube;MwQIisCnLio]https://www.youtube.com/watch?v=MwQIisCnLio[/video]

tanımak isteyenlere...

beyler yapılan her transferi kötülemek burun kıvırmak adetiniz olmuş... adam 23 yaşında iyi bi istatistiğe sahip daha ne olsun gelsin bi izleyelim sonra eleştirin ya el insaff...

Kesinlikle kötü transfer değil

[video=youtube;qUo7UM4PDvQ]https://www.youtube.com/watch?v=qUo7UM4PDvQ[/video]

ben cok istiyorum stancu´nun gelmesini cok iyi sogukkanli bi golcü cok iyi sut teknigi var ve yasi daha 23 hemi daha da gelisebilir hemdie büyük paralara satilabilir

2:13e bakarsak güzel frikiklerde kullaniyor

Takımımızda artık topa vurmayı bilen oyuncular olacak. Stancu da gelsin şut atamayan futbolcu mu olur ya. Pino-Kazım-Culio-Stancu hepsi şut atabilen oyuncular yekta'yı bilmiyorum ama.

30 40 yasinda oyuncu gelecegine boyle oyuncular gelsin. Adnan Sezgine benden tam not

Galatasaray'dan yıllık 1 milyon avro alacağı belirtilen Stancu'nun Steau'daki yıllık maaşı ise yalnızca 120 bin avro...

bence söyle bi 500-750 bin euro vermeleri lazimdi

Kesinlikle çok iyi bir transfer! Gelecek vaad eden ve ayrıca günü de kurtarabilecek yetenekte bir adam

beyler sporx de gs atkili fotolar geldi yeni

tamamen objektif olarak söylüyorum, şu transferleri premier ligin son sırasındaki westham yapsaydı taraftarı lanet olsun size bunlar mı bizi kurtaracak derdi yani Galatasaray ın geldiği durum ortada. romanya dan topla topla getir bu mudur yani koca kulübün vizyonu?

Bizde ne oynayacağını görmeden iyi ya da kötü demek çok gerçekçi olmuyor. Aynı şeyler Yekta içinde geçerli.

forvette pino-kazim-ardayi görmekten iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt