# Bojan Krkic

Cevap: # Bojan Krkic

ileri uçtaki oyuncularımız iyi bizim ihtiyacımız olan bölge kale ve ön libero

güzel transfer olur keita gidebilir bunu düşünerek alıcaklar sanırım...

Keita nereye gidiyor bu nasıl bi mantık, bu mantığa göre bence Keita'yı yollayıp Bilicayı alalım :icon_twisted:

keita iyi para veren birisi olursa yollanılacak bu bir kesin ha bana sorarsan ben kalmasından yanayım tabi ama elano ve keitanın gitme ihtimali dünya kupasından sonra kesinleşecek. şimdi çıkıp biri keitaya 10 milyon verirse bence güzel para

keita iyi para veren birisi olursa yollanılacak bu bir kesin ha bana sorarsan ben kalmasından yanayım tabi ama elano ve keitanın gitme ihtimali dünya kupasından sonra kesinleşecek. şimdi çıkıp biri keitaya 10 milyon verirse bence güzel para

Keita gidecek Elano uçacak,Kwell ölecek,Arda cozuttu...

Biz paso oyuncu mu değişcez artık son on yıllık tarihe değişklik yapsak,bu oyuncular gitsin Rijkaard'da gider adam bir yıl Türkiye'yimi gezmeye geldi.Mantıksız ve tutarsız işler oyuncunun kafasında gitmek var ise amenna ,amma sırf para için oyunculardan şu devrede vazgeçemeyiz,heleki yönetim bunu riske edemez.

yahu niye satıyoruz Keita'yı Elano'yu adamlarla ne alıp veremediğiniz var.Elalem oyuncusu gitmesin diye sözleşmesinde serbest kalma maddesi koyuyor biz 3'e 5'e oyuncu verelim diye onu tartışıyoruz.Heleki bu rakamlar Keita gibi bir adama söyleniyor.Keita şuanda Galatasaray'ın en büyük yıldızıdır ben olsam şimdi sözleşmesine yeni madde eklerim ve serbest kalma bedelinide 50 60 milyon yüro yaparım...

Gelmeyecek.

İşte Rijkaard'ın adamı!

İstanbul'da Sorriano'yu konuk eden deneyimli çalıştırıcı, yakın dostundan Krkic için aracılık yapmasını istedi.

70277995642.jpg

MAÇ SEYRETTİLER

Galatasaray
'ın hocası Rijkaard'ın gözü Barcelona'da. Hollandalı hoca, son olarak kendi döneminde Barcelona'da ikinci başkanlık görevini yürüten şimdi ise SpainAir'in yönetim kurulu başkanı olan Ferran Sorriano'yu İstanbul'da konuk etti. Barcelona'nın Tenerife'yi 4-1 yendiği maçı birlikte izleyen ikilinin, özellikle son dönemde yıldızı parlayan Messi ve Bojan Krkic ile ilgili konuştukları bildirildi.

KİRALIK GELECEK

Messi'yi öven Rijkaard'ın, Krkic'i Galatasaray'da görmek istediğini de Sorriano'ya ilettiği bildirildi. Haber İspanya'nın sport.es sitesinde yer alırken, Barcelona'nın kabul etmesi halinde Galatasaray'ın Krkic'i bir yıllığına kiralamak istediği belirtildi. 20 yaşındaki oyuncunun menajeri Zoran Vekic, daha önce Sky Sport'a "Krkic gelecek sezon eski hocası Rijkaard'ın yanına gidebilir" demişti.

Şevket ARSLAN

KRKİC KİMDİR?

La Liga'da bu sezon 21 maçta görev yapan Krkic bu maçların sadece 9'unda ilk 11'de oynarken, 830 dakika forma şansı bulabildi, 7 gol kaydetti.

Tam adı:Bojan Krkic Perez

Doğum tarihi: 28.08.1990

Doğum yeri: Lleida / İspanya

Boyu: 1.70 /

Kilo: 65

Mevkii: Forvet

Fotomaç

Bojan'ı TSL'de çerez niyetine götürürler.

Bojan'ı mı çerez diye götürürler, yoksa o mu milleti çerez diye götürür? :)

Bu çocuk gelsin ilk kez havaalanına birini karşılamaya giderim. :)

Bojan+Hleb+40 m euroya karşılık David Villa'yı alıyor Barca

Geri
Üst Alt