BOMBA! "4. Yıldızı Ben Takarım"

Osman Sarohan

Welcome To Hell
Parçalı Üye
Mustafa Denizli ile Galatasaray'ın ismi anılmaya devam edilirken, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst'ün Ersun Yanal ile görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da kapalı kapılar ardında önemli gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı.

Başkan Duygun Yarsuvat'ın "Prandelli ile devam edeceğiz" açıklamasına rağmen yöneticilerden Ali Dürüst'ün Mustafa Denizli'den sonra Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Ersun Yanal'la bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu görüşmede, "Galatasaray'ı kadro yapısı olarak çok beğeniyorum. Özellikle Umut, Buruk ve Selçuk çok önemli oyuncular. Bu futbolcular benim eski öğrencilerim. Onlarla yeniden çalışmayı çok isterim. 3 oyuncunun benimle daha verimli olacaklarına inancım tam" dediği ortaya çıktı.

İYİ BİR HAVA YAKALAMAK BAŞARIYI GETİRECEKTİR
Ersun Yanal'ın bu görüşmede ayrıca Sneijder'den de övgüyle bahsederek, "O bu takımın en önemli beyinlerinden biri. Böylesine iyi bir oyuncunun olduğu takımın daha iyi sonuçlar alması gerekir. G.Saray'da görev verirseniz 4. yıldızı ben takarım. Bu kadronun iyi bir hava yakalaması yeter" görüşünü savundu.

OPERASYON İÇİN KASIMPAŞA MAÇI BEKLENECEK
Fatih Terim'in görev yaptığı dönemde hücum ağırlıklı bir kadro kurarak Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıdığını belirleyen yönetimin Yanal'ın bu sözlerinden sonra bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Bazı yöneticilerin Yanal'ın isminesıcak baktığı ancak Kasımpaşa maçının sonucunu beklediği belirlendi.

ERSUN YANAL'IN GÖZÜ ASLAN'DA
Fenerbahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra görevine son verilen Ersun Yanal'ın gözünün Galatasaray'da olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli hocanın yakın çevresine, "Galatasaray'ı çalıştırırsam bu takıma 4. yıldızı taktırırım" dediği öğrenildi.

Takvim

EEEeee tamam bu sene bir şekilde 4.yıldızı kazandık , peki sonra ne olacak ? Yine sorunlarımız 2012 ve 2013 şampiyonluklarında olduğu gibi görmezden gelinecek...

Ne önemi var şu 4.yıldızın ? 3.yıldızı ilk bizim kazandığımızı kim hatırlıyor ? Sürekli günü kurtararak bu günlere geldik hala ders almadık yine günü kurtarmaya çalışıyoruz...

Şahsen doğru olmasını isterim , üslupta tam Ersun Yanal'ın iddialı üslubu gerçek olacağını sanmıyorum ama Ali Dürüst'e bir sorsalar yalanlarsa gerçektir. :D

Ya Allah aşkına gerçek olsun, dört sayısından nefret ettim...

Geri
Üst Alt