GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

İddia ediyorum atom bombası etkisi yaratır. Kesinlikle çare Terimdir. Bu adam ölene kadar bu takımın TD liğini yapmalıdır. Bizi ondan başka kimse başarıya böyle sık götüremez.
Kaos futbolu mu oynatır gaz futbolu mu oynatır bilmem ama kesinlikle başarıya götürür.

Uefa tffye şikecilere ceza vermedigi icin yakinda milli takima x sene men cezasi vetir tüpcüde hocam gordugun uefa yamuk yapti bize sponsorlar geri cekilsi maasini dusurmek zorundayiz der terimde hayir aslolan galatasaray der teriminizciler gordunuzmu aysalci familya imparator son sozu soyledi buda size kapak olsun der.

İddia ediyorum atom bombası etkisi yaratır. Kesinlikle çare Terimdir. Bu adam ölene kadar bu takımın TD liğini yapmalıdır. Bizi ondan başka kimse başarıya böyle sık götüremez.
Kaos futbolu mu oynatır gaz futbolu mu oynatır bilmem ama kesinlikle başarıya götürür.

:distant:
:bi_polo:

Hagi falan masal bi defa onu geçinde
Terimin gelmesi demek fb ve bjkyi psikolojik olarak bitirmek demek aziz ne yapacağını şaşırır
Klavye delikanlığı yapmayın gelmesin falan diye gelse bal gibi şampiyon yapacağını herkes biliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

gaz-turbinleri-turbofan.jpg

Benim amacım şampiyonluk abi bu adamda devamlı şampiyon yapıyor bizi eee ne düşünüyosunuz ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

para icin gsyi satan
daha birkac ay önce canli yayinda meydan okudugu serefsizle kanka olan
ego manyagini istemiyoruz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

mumkun degil

ftyi istemiyoruz

koca galatasaray ftden baska biriyle basarılı olamıyorsa kapatsınlar kulübü

rezalet

Geri
Üst Alt