GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

8 aylığına işbaşına gelmiş bir yönetimin teklifini kabul etmeyecek kadar zekaya sahiptir; kadro (Kendisinin yadsınamayacak plansızlığıyla başlayan bir sürecin devamında) bitik bir hale gelmişken ve (Liderin 1 puan gerisinde olmanın yanıltıcılığıyla) 2. lik bile başarısızlık kabul edilecekken hiç mantıklı olmaz...

Burada FT in 2002-2004 ve 2012-2014 icraatlarını en çok eleştiren biri olarak, imkan varsa yine de en büyük başarıların kendisinin önderliğinde gelmesini arzu edeceğimi de belirtmek isterim, ne olursa olsun Hoca kulüp tarihimizde 'Efsane' statüsünü haketmiş 3-5 kişiden biridir ve bunu yok saymaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir...

96-00 apayrı bir dönemdir, daha kulüpte resmen görev almasından da öncesinden başlayarak ciddi bir emekle kulübü, tarihinin zirve noktasına taşımıştır, bunun bir benzerini İçinde bulunduğumuz futbol ortamında, kulübün mali tablosu da göz önünde bulundurulduğunda tekrardan yapabilecek enerji, sabır ve yeteneği gösterebileceğine ihtimal vermiyorum...2011 deki gelişinde kadronun tükenmişliği açık olsa da rakipler de farklı belirsizlik ve çaresizliklerle boğuşuyordu ve kulüp 'Silbaştan' kadro kurabilecek bir bütçe ayırabilmişti...

Fatih Terim'i desteklemek şike sürecinde olan bitene rağmen başbakanı desteklemek ile aynı.

PARATOR GERİ DÖNÜYOR!
PARATOR GERİ DÖNÜYOR!

Parator geri dönüyor!
Parator geri dönüyor!
Parator geri dönüyor!
Parator geri dönüyor!
Parator geri dönüyor!

Son düzenleme:
Geçici yönetim böyle bir hamle yapmaz, o da geçici yönetim altına gelmez zaten tartışmaya gerek yok.

Farazi konuşursak gelirse faydalı olur. Ama o faydadan hayır gelir mi? Kulübun kendini bu kadar alcaltmasi hoş olur mu? Bence olmaz. Yollar çok farklı, öyle de kalsa iyi olur.

-Tapatalk-

Abi ciddi bir soru soracağım. Allah uzun ömürler versin ama bu adam da fani ve bir gün ölürse ne olacak?

Denizli-Lucescu-Terim

Dünyada sadece bu üçü var sanki.

aysala arka cıktılar, adam kaçtı gitti. Mancini ye imparator dediler olmadı. Prandelli yi yad ettiler Fatih Terimi baş düşman ettiler tablo ortada. hele biri vardı Prandelli düşmanlarını parçalıcaz fln diyordu. Bu enkazı toplayacak tek adam var oda Fatih Terim bu saatten sonra gelmez o ayrı.

İmparator gelirse tüm dertler biter..
Galatasaray Terim ile daha güzel,daha heyecanlı...
Ne olur bu rüya gerçek olsun..

Bizi bu durumda ancak Imparator kurtarabilir

Kisa vade çözümü

Ondan sonra eyvallah deyip yollariz ve kaliteli yabanci t.d.'le gelecek sezona baslariz.

Getirirsin Lucescu'yu yanına da potansiyelli, genç bir ikinci adam koyarsın. Lucescu birkaç sene sonra onu birinci adam yapar gider. Örneklerini gördük. Derwall-Denizli, Piontek-Terim vs.

Gelsin diyenler yeni Orhan Ak'lar,Cihan Haspolat'lar,Vedat İnceefe'ler,Amrabat'lar,Burak Yılmaz'lar ve Selçuk İnan'lar gibi kanserlere katlanabileceklerse gelsin desinler. Adam geliyor çeri çöpü topluyor sonra onlar elden de çıkmıyor adam gibi paraya. 2011'de geldiği andan itibaren hangi oyuncuyu iyi ki getirmiş bak doğru seçim yapmış dediniz söyleyin şu an oynayan kadrodan. Sneijder'i o istemedi ama istediği halde alınmayan Dusan Tadic alınsaydı,aldırabilseydi helal olsun derdim de o adam da bizde heder olurdu parasını ödemezdik kaçardı.

Adamı hem eleştiriyorsun hem iyi bir noktasını bile bulsan bahaneyi yaratmayı başarıyorsun. Bu şartlarda her örneğe bir bahane bulunur.

Tadic'i istemiş aferin ama o da gelse bile kaçarmış. Kaçıran hoca mı olacaktı?

Ayrıca o kötülediğin adamların hangi şampiyonluklarda payı var bir düşün istersen..

Şimdi değil ama ileride geleceğine inanıyorum.

Başarısız olma ihtimali hayli yuksek. Bu yüzden de gelmez. Gelmesin zaten.

N5

Geri
Üst Alt