GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

Yalniz Terim dönerse en cok Bruma sevinecek, sirf bu yüzden Terim dönmeli. :D
Bruma bir patlama yaparsa onu kimse kolay kolay durduramaz....

B_46ce282bdc595ed13f8a12708eecca69.jpg

B_e3ac0942665f540d13a38af907dff7ff.jpg

Yalniz Terim dönerse en cok Bruma sevinecek, sirf bu yüzden Terim dönmeli. :D
Bruma bir patlama yaparsa onu kimse kolay kolay durduramaz....

B_46ce282bdc595ed13f8a12708eecca69.jpg

B_e3ac0942665f540d13a38af907dff7ff.jpg

Bruma, "Geçen sene baktığımızda iyi maçlarım da oldu, kötü maçlarım da. Yeni gelmiştim ve kısa süre sonra bir teknik direktör değişikliği yaşandı. Açıkça söylemek gerekirse Fatih Terim'in gidişi beni çok olumsuz etkiledi.

Uzak dursun imPARAtor. Onsuz sampiyon olmamayi, onunla sampiyon olmaya tercih ederim

aha haha Terim hiç elini taşın altına kor mu , hayatta şu haldeyken gelmez takımın başına

gelmez ama gelirse bu sene farklı olur takım ama seneye gene aynı sıkıntıları yaşarız

Dönerse başarısız olur şu ortamda.

Taraftar Terim'i tek kurtarıcı olarka görmedikçe (ki yakın gelecekte imkansız) başarı da zor.

Sosyal medya ile real life karistirmayalim Alpay kardesim. Sosyal medyada bazi insanlar, Terim´i seytan ilan edip algi yaratmislar. Geldigi an yine inler tribünler.... Ikinci döneminde okadar kötü irtiba birakmisti ki, ben bile 3. kes gelmesine karsi cikmistim. Hem itibarini, hemde Galatasaray´i zeddeleyecek saniyordum. Tam tersi oldu.

Sosyal medya ile real life karistirmayalim Alpay kardesim. Sosyal medyada bazi insanlar, Terim´i seytan ilan edip algi yaratmislar. Geldigi an yine inler tribünler.... Ikinci döneminde okadar kötü irtiba birakmisti ki, ben bile 3. kes gelmesine karsi cikmistim. Hem itibarini, hemde Galatasaray´i zeddeleyecek saniyordum. Tam tersi oldu.

99% G.Saray'i yeni takip eden ergenler.

en son geldiğinde takım daha kötü bir durumdaydı

Millet Milli takimi öyle anlatiyorki sanarsinki Real Madrid´e gitti hoca... 2013/2014 spor programlarinda Galatasaray acik ara bir fark ile 4. Yildizi takar diyorlardi, öyle bir takimin hocasiyidi Terim. Ancak Hoca´nin Milli takim ile de önemli bir bagi var, ve gittigi Milli takimin hali icler acisiydi. Silah ile tehdit etseler, ben bu durumda Milli takimin basina gecmezdim, restmen bataklik haline gelmis... Hele hele cikarci bir insan olsam, bunu ima ediyorlar sonucta... :)
Galatasaray su an kötü durumda, ama cözülmeyecek hic bir tane sorun yok. Ama teknik Ekip cok calismasi lazim.

Dönmek için haber yaptırıyor. Yeşil yeşil dolarlar için gittiği milli takımda rezil olunca, değeri düşünce Galatasaray'a kapak atmaya çalışıyor gene. Yemezler. Bu kulübün kapısından içeri giremezsin bir daha. Demiroren'in kucağında oturmaya devam et sen. Uzak dur Galatasaray'dan.

Kac kere yazdim beyler buraya. Fatih Terim getirilecek TD olarak. Zaten kisa vadede en iyi secim kendisi olur.

Bruma, "Geçen sene baktığımızda iyi maçlarım da oldu, kötü maçlarım da. Yeni gelmiştim ve kısa süre sonra bir teknik direktör değişikliği yaşandı. Açıkça söylemek gerekirse Fatih Terim'in gidişi beni çok olumsuz etkiledi.

Cok belli,cocuga yazik oldu...Mancini onu fazla oynatmadi...Tam formuna girmis derken sakatlanmis...Sonra yine TD degisikligi... Simdi yine oynamiyor.. Bruma tam Terim profilinde bir Oyuncu, Terim böyle oyunculari acayip seviyor.....Ilk macinda ne top oynamisti ya....Forum cosmustu, yine Ribery falan diyorduk...Ahhhh....

https://www.youtube.com/watch?v=9qYuH6lldP4

bi zamanlar imparatordu şimdi saray soytarısı oldu..gereksiz...

Gelsin ama öyle hem milli takımı hem Galatasaray' ı çalıştıracaksa olmaz, gelecekse sözleşmesini feshetsin öyle gelsin.

Tek adama endeksli olmak her kulübe zarar verir. Uzun vadede bizde zararlarını gördük/görüyoruz. Terim gelir mi gelmez mi bence gelmez. Her zaman Başkan/Hoca çatışmasından kaçındım. Kimin haklı yada haksız olduğuna medya yoluyla karar veremem. Gerçekleri ancak kendileri yada olaya tanık olanlar bilir. Bundan dolayı bu konuda ne başkana ne de hocaya taraf/bitaraf oldum. Gelirsede kızmam gelmezsede kinlenmem. Herkesin bi hayatı var. Biz o hayatları değiştiremeyiz.

Baştada belirttiğim gibi tek adama endeksli olmamak gerekiyor. Galatasaray her zaman başarılı insanları kendi bünyesinde oluşturur, fırsat verir. Uzun vadede başarılı olma kapasitesi yüksek birisini bulamıyorsak kendi payıma gelmesinde bir sakınca yok, benim için Galatasaray kapısı açıktır kendisine. Kendisinin kişiliği yada insani yönü beni ilgilendirmiyor. Önemli olan kulübe ne vereceğidir.

Geri
Üst Alt