GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

Kim ne derse desin, gecenlerde Beyaz TV´yi izlemistim ve orada kendi takimlarini sampiyon olarak görmek isteyen iki sahis vardi. Besiktas´in sampiyonlugunu isteyen Panda ve Fenerbahce´nin sampiyonlugunu isteyen fanatik Abdulkerim Durmaz. Terim Galatasaray´a konusu acilinca ikisi de paniklediler, "olmaz öyle sey" falan gibi kapatmaya calistilar. Fatih Terim´e bu sekilde gönderildikten sonra, cagirilinca yine gelmesi yakismazmis falan.

Biz buna YUSUF YUSUF diyoruz rentaş :D

Fbjklileri bırak bizden bazı kişilerde korkuyor gelirde şampiyon yapar diye :D :D

birazdan damlarlar başlığa yoo oloormoo kopodon ocoro goromoz sottooo diyerek

Ben o yüzden bazen derim, en az Terim kadar egoman olan insanlar var. O egolar bazen Galatasaray´in basarisindan önemli oluyor. Sonucta hepimiz Adem ogluyuz, hepimizin kusurlari var. Her konuda ayni fikirde olmak zorunda degil insanlar.

Hadi ihanetini geçtim.Bizde son zamanlarında iyi top oynatmıyordu ki Terim.Son iyi oynadığımız maç 1-0'lık Süper kupa maçıydı.O maçtan sonra yaz dönemi boyunca çok iyi işleyen 4-2-3-1'den vazgeçti,Burak 11'e döndü ve kötü oynamaya başladık.Gelirse yine 4-3-1-2 gibi bir şey oynatır.Gelmesin.

Onlar da biliyor ki, Terim Galatasaraya dönerse, Galatasaray Türkiye Ligini domine edecek, dogru bir Yönetimle Terim basarili olacak, o kesin. Her ne kadar karakterini begenmezsem, Terim Galatasaray icin en ideal hoca, aynisi Terim icin de gecerli, Terim icin en ideal Kulüp Galatasaray'dir.

Yalniz Terim de son zamanlarda biraz enteresan Kadrolar kurmaya baslamis, üclü Defans, Topal Stoper falan filan. Aman Italyan tripine fazla girmesin....

Sen beni yillardir tanirsin Nuri, ben inanmadigim hic bir seyi savunmam. Fatih Terim gider ayak zaten Besiktas´in yikilmasina sebeb oldu, adamlarin cani okadar di, toparlanamadilar. Fenerbahce´yi ise o sezon tehlikeli görüyordum, ve bizdeki o kriz patlak verince kayis koptu Fenerbahce´de bir özgüven patlamasi geldi meydana. Kigili saka ile karisik söyledi, ama Terim´i en iyi bilen insanlardan biri o, bukadar rahat sampiyon olamazdik dedi. Azizde küplere binmisti bu aciklamalardan sonra.
Su an Fenerbahce´de benim bile acimaya basladigim Ismail var, bunu surup diye yutar Hoca. Bilic´de delikanli adam ve iyi antrenör, ama takimda kalite eksik, Töre, Ozzy, Kerim üclüsü müthis yetenekli ama tecrübesis, ve BA´nin saglik sorunlari var. Gecen sene 74-76 Puan arasi sampiyonluk getirir diyordum, lakin ozamanlar herkes Fenerbahce 80´i gececek diye tahmin ediyordu.

Fenerbahce = 60-65 Puan
Besiktas = 62-68 Puan

Bu civarlarda puan toplarlar diye düsünüyorum. Prandelli kalsa bile bence sampiyonluk sansimiz iyi, Terim gelirse bence rahat oluruz en az 5 puan fark ile.

Boynuzlayan eski sevgilisinin geri dönmesini kabul etmekle aynı

geri dönse eski ortami kesinlikle bulamaz son yapti yanlislar tavirlar ile cok büyük tepki alir taraftardan , kesinlikle o eski terim taraftar bagsi kalmadi, umarim birdaha td olarak galatasarayin kapisindan gecmez

Bu iddia samet aybaba'ya ait kesinlikle, dün akşam tvem'de söylemişti aynen..

Milli takımda aldığından daha fazla para teklif edilirse gelir orada uzun süre kalamayacağını anlamıştır. Kötü giden durumlarda kaçma ve görevi kabul etmeme alışkanlıkları nedeniyle düşük bir ücret için riske girmez bence.

bu habere en cok sabri h.balta g.zan sevinmisdir
ha birde yigit sercan dany

Fatih Terim son geldiginde takimi 8. siradan aldigini hatirlatayim, adam gitti takimda en iyi oyuncusunun sezon basi satilmasina ragmen o takimi sampiyon yapti. Zor degil, baya zor bir günde geldi yani.

Geri
Üst Alt