GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

Eğer herşeyden evvel gelen egosunu bırakacaksa eyvallah

Aksi takdirde gelmemesi lazım...

Son düzenleme:
Ülke'nin yozlaşmasına kayıtsız kalınmaması ne kadar güzel , ülke yozlaştıkça , yüzsüzleştikçe , ahlaksızlaştıkça buna layıkıyla uymayı çok güzel beceriyoruz ,
gelsin ne olacak FT de gelsin !!!

Parasını verirsek koşa koşa gelir. Sonsuza kadar uzak dursun bizden.

Gel hocam.. ünal aysalın hain olduğunu göster dosta düşmana..

Gelsin diyenler yeni Orhan Ak'lar,Cihan Haspolat'lar,Vedat İnceefe'ler,Amrabat'lar,Burak Yılmaz'lar ve Selçuk İnan'lar gibi kanserlere katlanabileceklerse gelsin desinler. Adam geliyor çeri çöpü topluyor sonra onlar elden de çıkmıyor adam gibi paraya. 2011'de geldiği andan itibaren hangi oyuncuyu iyi ki getirmiş bak doğru seçim yapmış dediniz söyleyin şu an oynayan kadrodan. Sneijder'i o istemedi ama istediği halde alınmayan Dusan Tadic alınsaydı,aldırabilseydi helal olsun derdim de o adam da bizde heder olurdu parasını ödemezdik kaçardı.

Dönmek için haber yaptırıyor. Yeşil yeşil dolarlar için gittiği milli takımda rezil olunca, değeri düşünce Galatasaray'a kapak atmaya çalışıyor gene. Yemezler. Bu kulübün kapısından içeri giremezsin bir daha. Demiroren'in kucağında oturmaya devam et sen. Uzak dur Galatasaray'dan.

Neden bu kadar negatif düşünüyorsun?

Belki de G.Saray ile bozulan ilişkiyi düzeltmek için Kulübe geri dönmek ister. Terim'in Ego sorunu olmasina ragmen kalender bir insandir ve yaptigi hatalar olsa da, yine de bu Kulübün en önemli ve en başarili t.d.lerden birisi'dir. He dolar hakkinda konuşuyorsun da o ayni TFF Guus Hiddink gibilere az para mi verdi? Bir yabanci t.d. Terim'in kariyerindeki kazandigi şeyleri kazansaydi TFF ayni maaşi verirdi.

Gelmez...RTE izin vermez...İzin vermese bile dönmez...Adam Adnan Polat teklif yaptığında geldi mi ? O zamandan ne farkımız var ? Mali ve futbolcu olarak bitik bir takımız...

Önce milli takımı adam etsin beyefendi...

Eger boyle bisey olursa emegi gececek olanlarin simdiden toptan Allah belasini versin

Bunun istemeyenlerede bilmemnebahceli diyen degisiklerde gitsin bir hava alsin az zirvalasin

Bir eli yağda bir eli balda, neden gelip kendini ateşe atsın ?

Ama şimdiki maaşından fazlasını verirsek koşarak gelir.

Genel yazıyorum bunu, nitekim "Neden Adnan Polat zamanında gelmedi?" diyenler var : Adnan Polat zamanında gelse ne olacaktı ki ? O şike sezonnda kim gelirse gelsin zaten takım bitik düzeydeydi ve birşey olmayacağı açıktı. Mahmut Özgener tapelerde "Oh bu hafta da yenildiler" diyordu..O ortamda Fatih Terim değil,dünyanın en iyi hocası gelse farketmezdi.Gelmediğine de çok sevinmiştim açıkçası o zaman...Doğru zamanda,doğru yönetimle geldi ve başarılı oldu...Adnan polat hiçbirşey vaadetmiyordu başarı anlamında...Ünal Aysal gibi güçlü bir başkan,güçlü bir yönetim,güçlü bir teknik direktör ve sonunda başarı...

Şimdi gelse ne değişir ? Belki daha disiplinli oluruz da gerisini bilmiyorum...Çünkü kadronun durumu hiç içaçıcı değil...Ayrıyetten taraftar bölünmüş durumda bu konuda,birlik beraberlik yok. Bu da teknik heyet üzerindeki stresi artırır...Türkiye'de bir rüzgar esti mi ne olacağı da belli olmuyor ama bunu da eklemek lazım...Yine de aynı isimler etrafında dolaşmayı bırakamıyoruz,çünkü giden arkasında bir enkaz bırakıyor hep. Biz de "yetiş Fatih hoca" diyoruz.Hep bir kısır döngü maalesef.

2011 de gördüğüm rüyanın aynısını gördüm 4 hafta önce.alıştırın kendinizi.:welcoming:

Terim'i hiç tanımamışsınız. Kellesini kaybedecek olsa bile taviz vermeyeceği prensipleri vardır.

1-) Takımın başında antrenör varken bunun bahsini bile kabul etmez. Terim ile bunu konuşmanın tek yolu antrenörü göndermektir.

Gönderdikten sonra alacağınız yanıt yine, "gidin yardımcım (Hande Hanım mıydı?) ile görüşün" olursa ona da şaşırmamak gerekir.

Allah göstermesin sahibinin yanından ayrılmasın galatasaray demek f.t demek degildir bir daha gelirse gidene kadar maç filan bakmam o kadar nefret ettirdi kendinden

Bu egoist paragöz dönerse daha da mac filan izlemem.
Takımı daha beter hala getirir. Harcadığı para 100 kusur milyon euro ve takimin yapısı bozuk. İyi bir planlama olsa su an boyle olmazdik. Günü kurtardı sadece F.T.

Geri
Üst Alt