bomba rte videosu

Erdogan takdire sayan isler basardi.

Bu tur videolar cikararak etkili muhalefet yapmayi sanmak asil isin komik yani.

Bence de Erdoğan en azından 2011'e akdar çok iyi şeyler yaptı. Zira 2007'de 27 nisan ve Cunhuriyet Mitinglerinden sonraki ilk seçim toplantısında salona gidenlerden birisi olarak konuşma hakkım var. 2011 sonrası ise benim için hayallerimi çalan adamdan fazlası değil. Zira iktidarın kişiselleşmesi, gerginlik siyasetinin, kutuplaştırıcı dilin artması, PKK'ya tavizlerin zirve yapması vs. Neyse bunalr önemli değil. Sadece yerimi belirtmek için yazdım.

Ama şunu da kabul etmeli. muhalefet ne yapsa engelleyen bir sistem var. O kadar korkunç bir medya gücü var ki biz bunu ancak 28 şubatta görmüştük. Bizler hürriyet'in yerine Yenişafak geçsin, Sabah o zamanki ahlaksız tavrını bugünde başka bir şekilde sürdürsün, o günün Cumhuriyetinin yerini Star alsın, ATV aynı hadsizliğe farklı yönlerde devam etsin diye oy vermedik. Ertuğrul Özköklerin yerini, silahşör kalemler alsın diye oy vermedik. yalan söylemeye, rüşvet almaya cevaz veren alimler türesin diye oy vermedik. Doluyum belki ama benim tankın önüne atlamayı düşünecek kadar sevdiğim bir hareket, ne hale geldi.

Şunu da kabl ediyorum ki Erdoğan'ın 'dinsizin hakkından imansız gelir' diye anlatabileceğim tavrı olmasa bir çok kazanım da elde edilemezdi eyvallah. Bu ülkenin insanlarının tepsine daha çok vururlardı ona da eyvallah. Ama artık bir yere kadar. Değerleri, insanlığı, İslamı oy için bu kadar ayaklar altına almaya gerek yok. millet kavramından, Türk kavramından alerjisi olanalrı öne çıkarmaya gerek yok.

Sonra ne olursa muhalefet. CHP'nin geçmişte tavırlarına filan eyvallah ama son zamanlarda muhalefet neyi yanlış yapıyor. İsteniyor ki muhalefet hükümet ne derse eyvallah desin ya da sussun. Başkanlık sistemi tartışmasına bak. Adam diyor ki başkanlığa karşı çıkmak milli iradeye karşı çıkmaktır. niye peki? Parlamenter sistemde uzaylılar mı oy veriyor? (Ben şahsen siyasete ilgi duymaya başladığımdan bu yana başkanlık yanlısıyım da bunların anladığı gibi değil).

Ne yapsın muhalefet? Adam emekliye ikramiye diyor hemen ardından çıkış şu: Ekonomi batar. Peki sen vergi affı getiriyorsun, emekliye seyyanen zam diyorsun, çılgın proje diyorsun, milletvekili ve danışmanlarına zam yapıyorsun batmıyor da iki ikramiye ile mi batıyor?

Bence kişilerden çok ilkeleri savunmalıyız. Daha önce de dediğim gibi CHP çıkıp önce özrü dilemeli, biz bu halkın değerlerine sayglıyız v hatta en büyük koruyucusu biziz derse, yeniden milletiyle ahitleşirse kendini normalleştirir. Ama Ak Parti de artık yeni CHP olma yolunda. Aynı Türk solunun biz biliriz başkası bilmez mantığını takip ediyorlar. Listelere bak Allah aşkına. Sadece el kaldırıp indirsin diye konmuş isimler. Yıllarca ekonomiyi sırtlayan Babacan kötü, Erdem başçı faiz lobisicisi, en kritik anlarda millet kaçarken AYM'de safını belli eden Haşim Kılıç vatan haini ama sadece Mehmet Metiner, Cem Küçük, Elif Çakır vatansever öyle mi?

Ben 2011 öncesi AK Partisi için sokak sokak çalışırım ama sana da açıkça sorayım. Bu harekete Süleyman Soylu'nun girmesi, Yiğit Bulut'un olması seni rahatsız etmiyor mu? Ben ekonomi brifiinginde Babacan ile Erdem başçı karşısına yanıma Yiğit Bulut'u alarak çıkmaya utanırım.

Birisi çıkmış RTE çok iyi işler başardı demiş,neyi başarmış hırsızlık yapıp,millete kin ve nefret yüklemekten başka!!

Öteki de 2011 e kadar iyiydi demiş ,ki bu arkadaş cemaatcidir ortaklıkları bozulmasa burada yine RTE goygoyu yapardı.

İnsanlar AKP hakkinda konuşunca, bazılarının, ana avrad düz gitmiş gibi bir agresif ve saygısız bir şekilde o kisilere verdikleri cevap bu forumda siyasi hakkında tartışmayı imkansız yapıyor

Ben Ak partiyi desteklemiyorum, hatta bir keresinde "hırsız" dediğim de olmuştur, lakin onları destekleyen, veya onlar hakkında belirli bir düşünceye sahip olan kişilere, o partiyi desteklemiyorum diye herhangi bir saygısızlık yapmıyorum.

Farklı düşüncelere saygı olmadığı müddetçe sizin o facebook/Twitter'i kapatan yaratıklardan farkıniz olmaz

Senelerdir en ufak sözde anasına avradına sövülmüş gibi tepki ver, insanların ekmekleriyle, gelecekleriyle, onurları ve iffetleriyle gözünü kırpmadan dini öne sürerek oyna, ülkeyi parsel parsel sat, klan ilişkileri ile ülke yönetimini ve dinamiklerini mahvet sonrasında da kaliteli tartışma ortamı bekle.

yabanci sermaye kaciyor, devlet mali özellestire özellestire bitti, issizlik son yillarin en üst düzeyinde, türk lirasi her gecen gün deger kaybediyor, tayyip merkez bankasina her gün "firca" atiyor, büyüme gecen yillara göre baya gerilemis durumda, halk bölünmüs ve kutuplastirilmis, milli degerler ayaklar altina alinmis durumda...

Hahaha gerçekten bomba olmuş :D

Birisi çıkmış RTE çok iyi işler başardı demiş,neyi başarmış hırsızlık yapıp,millete kin ve nefret yüklemekten başka!!

Öteki de 2011 e kadar iyiydi demiş ,ki bu arkadaş cemaatcidir ortaklıkları bozulmasa burada yine RTE goygoyu yapardı.

Bu adamla ne tartışılabilir mesela @Güray Ataman ? 37 yaşında bir de. Cemaatçiymişim ben :)

Çalıştığım ortamda da var böyle ama özellikle sosyal medya dolu bunlarla. Bunları gördğünde insan Erdoğan az bile yapıyor diyesi geliyor. Zira bu tür adamlarla Erdoğan gibi vura vura mücadele etmekten başka çare var mı? Bunlar bundan anlıyorlar. Gözleri dönmüş durumda. Sadece Erdoğan'ın iktidarına değil, O'nun samimi veya gayri-samimi temsil ettiği, dillendirdiği değerlerin, temsil ettiği kitlenin varlığına karşılar. Siz olsanız sizin varlığınıza karşı, en ufak bir hoşgörüden yoksun bu kitleyle Erdoğan'a karşı çıkar mısınız?

2011'e kadar ne başardı demiş. (Diğer muhalif arkadaşları dışarda tutuyorum lütfen alınmasınlar), seni şöyle kudurmuş hale sokması bile yeterli benim için :)

Muthis seyler yapan erdogan degil arkasinda bulunan cemaat gucuydu. Her turlu projeler fikirler bu adamlardan cikti. Basbakanliga bile hile hurda ila gelen bir adamin safi ilk gunden belliydi zaten.
Onu durduran bi cemaati kaybedersem korkusu frenliyordu. O fren en sonunda patladi iki tarafta ucurumdan asagiya dogru gidiyor.

Son düzenleme:
Bu adamla ne tartışılabilir mesela @Güray Ataman ? 37 yaşında bir de. Cemaatçiymişim ben :)

Çalıştığım ortamda da var böyle ama özellikle sosyal medya dolu bunlarla. Bunları gördğünde insan Erdoğan az bile yapıyor diyesi geliyor. Zira bu tür adamlarla Erdoğan gibi vura vura mücadele etmekten başka çare var mı? Bunlar bundan anlıyorlar. Gözleri dönmüş durumda. Sadece Erdoğan'ın iktidarına değil, O'nun samimi veya gayri-samimi temsil ettiği, dillendirdiği değerlerin, temsil ettiği kitlenin varlığına karşılar. Siz olsanız sizin varlığınıza karşı, en ufak bir hoşgörüden yoksun bu kitleyle Erdoğan'a karşı çıkar mısınız?

2011'e kadar ne başardı demiş. (Diğer muhalif arkadaşları dışarda tutuyorum lütfen alınmasınlar), seni şöyle kudurmuş hale sokması bile yeterli benim için :)

Cevabından kimin kudurduğu belli feto boy!! Gerçekleri söylemek neden zoruna gidiyor.RTE ye destek ver adam senin hocanı boşadıktan sonra gel buraya RTE eleştirisi yap.timsah gözyaşlarını kimse tütmüyor emin ol.

Çevremde senin gibi çok insan var. Açıkçası ben sizi takdir ediyorum herkesin bir siyasi görüşü ve oy verdiği bir parti vardır. Şimdi AKP'li olabilirsin veya daha önce AKP'ye oy vermiş olabilirsin ama iktidarın net yanlışları savunmuyorsun yanlış diyorsun o yüzden sana ve senin gibi düşünen arkadaşlarımı her zaman takdir etmişimdir ve saygı duymuşumdur.

Ama işte bazı arkadaşlar her haltı savundukları ve net gözle görünen yanlışları bile tasdik ettikleri için herkesi aynı kefeye koyuyor bazı arkadaşlarımız. aynısı karşı görüşte de var her muhalifi darbeci, terörist vs olarak görüyor. Bunlar liderlerden geçiyor aslında liderler nasıl konuşuyorsa seçmene aynı iniyor. Adam kendisine terörist diyen Erdoğan'a sınırlanıyor onu eline geçiremediği için seçmeninden veya yakın görüşlü insandan çıkarıyor hıncını :) Kılıçdaroğlu'nun bu seçimde en önemli yaptığı şey bu kutuplaştırıcı değil birleştirici konuşuyor. :)

Erdogan takdire sayan isler basardi.

Bu tur videolar cikararak etkili muhalefet yapmayi sanmak asil isin komik yani.
Yav arkadaş adam isterse türkiye'yi süper güç yapsın. Bu tür videolar her zaman olur ve olması da gerekir. Herkese karşı yapılabilir. Gayet eğlenceli bir video olmuş. Ama sizdeki argümanlar hep aynı. Erdoğan taktire sayan işler başardı. Eee diyelim ki başardı nolmus yani. Adam Tayyipe gıcık kapmistir böyle bir video yapmıştır ne var yani? Biraz geniş olun rahat olun ya. Mizah bunun adı. Peygambere karşı yapılmış bi şey değil sonuçta.

Yurtdışında bu tarz şeyler çok normal kabul edilir. Hatta videonun muhatabı liderler de gülüp geçerler. Eskiden bizde de bu böyleydi. Ama rte mizahtan zerre anlamayan birisi olduğu için bu tarz şeyler "terbiyesizce" kabul edilmeye başlandı.

Son düzenleme:
İnsanlar AKP hakkinda konuşunca, bazılarının, ana avrad düz gitmiş gibi bir agresif ve saygısız bir şekilde o kisilere verdikleri cevap bu forumda siyasi hakkında tartışmayı imkansız yapıyor

Ben Ak partiyi desteklemiyorum, hatta bir keresinde "hırsız" dediğim de olmuştur, lakin onları destekleyen, veya onlar hakkında belirli bir düşünceye sahip olan kişilere, o partiyi desteklemiyorum diye herhangi bir saygısızlık yapmıyorum.

Farklı düşüncelere saygı olmadığı müddetçe sizin o facebook/Twitter'i kapatan yaratıklardan farkıniz olmaz
İki yüzlü Şükrü'ye bak akp'yi desteklemiyor ama anasından/babasından çok ErDOGan'ı savunuyor. Neyse doğru yolu bulmuştur deyip konuyu fazla uzatmayalım.

yine ceza yiyeceksin MBO'cu
Cok sükür iki yüzlü degiliz senin bosbakanini nasil savundugunu unutmadik. Gecen sefer MBO'cu oldugumu ispatlamani istedim edemezsen oc dedim demek ki oc olmayi kabul ediyorsun. Burada https://www.gscimbom.com/forum/f90-...e-deel-van-gsc-dutch-topic-83946/index10.html baslayan ve devam eden ehli sünnettv'de cikanlardan farksizin savunduklarini unutmadik iki yüzlü seni. Önce adam ol sonra bana cevap ver.

Geri
Üst Alt