bonservissiz almeida'yı alsaydık şuan liderdik

dünya kupasında olur da gol atarsam piyasa yaparım diye bjknin teklif ettiği 2,5 milyon €yu kabul etmeyip 400 bin €ya cesenaya imza atan almeida

almeıda v tarıgın yarı parası senerı alsaydık bırde bonservıssız gomısı alsaydık.bır suru pişmanlık var..

Dem ba ba kronik sakat diyen acaba tulunmuydu yonetime bizde forvet yok forvet iyi bir forvet olsa takim olarak daha iyi goruntu veririz

Takımın başına hoca alsaydık şu an liderdik.

Gomis vardı be Gomis.Adam Swansea'ye gitti hala kahroluyorum şu Gomis'i kaçırdığımıza.Ne Almeida'sı.Burak'a göre herkes forvet zaten Almedia'yı örnek göstermek abes biraz.

Kendisiyle beraber gomisi tulun önerdi diye istenmeyen adamdı kendisi her olayda şu adama bok atmayı bırakmalıyız.

kim bilebilirdiki pandev gelecegine yoksa heralde herkes almeidayi tercih ederdi

ihtiyacımız olan tarzda bir adamdı düşünmeliydik

Haklısın teknik direktör olarak Almeida'yı bile alsaydık liderdik.

ihtiyacımız olan tarzda bir adamdı düşünmeliydik

Maalesef Prandelli bile ne istedigini bilmiyor. Hadi Dzemaili oynuyor arada ama Pandev kendi transferi ve hic süre vermiyor. Kadro disi Sabri geliyor, tak diye ilk 11'de oynuyor..

Sezon öncesinde Bruma ve Sneijder'li 4-2-3-1 denerken birden bu lanet sistemlere döndü.

pandevi alacağımızı bilseydim almeida ya yalvarırdım gelmesi için ne bileyim drogba dan sonra pandevin geleceğini 2 sene önce çilek yerken şimdi turp yiyoruz oda gaz yapıyor haliyle :oley:

Geri
Üst Alt