Bora Bahçetepe: ”Sezonu Kerem Aktürkoğlu ile açıyoruz, onunla bitireceğiz”

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Eski Açık Özel | Kerem Aktürkoğlu konusunda Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe'den açıklama:

🗣️ "Ben, Galatasaray'a hizmet eden herkesin saygı görmesi ve hata yapıyorsa da ona tahammül gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Formaya saygısızlık yapmayan herkes başımızın tacıdır. Kerem Aktürkoğlu de böyle bir şey yapmadı. Sonuç da bizim futbolcumuz ve sezonu da onunla açıyoruz, onunla bitireceğiz. Bu lig uzun bir maraton. Galatasaray bir maç oynamayacak, uzun bir maraton var. Geçen sezon 50 maçtan fazla oynadık. Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş karşısında kötü oynamış olabilir ama yarın iyi oynar. Biliyorsunuz ki Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'la ilk sezonunda da Avrupa'da en çok asist yapan isimlerdendi. Takıma müthiş katkılar verdi. İnsanların formlarında iniş ve çıkışlar olabilir."

🗣️ "Takımın formasını giyen, takıma hizmet eden insanların erkenden eleştirilmesine ben şahıs olarak karşıyım. Ben, Galatasaray forması giyen, Galatasaray'a hizmet eden herkesin toleransı hak ettiğini düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'a büyük hizmetlerinin olduğunu biliyorum. Hatayspor maçında da harika futboluyla herkesin gönlünü yeniden kazanacaktır."

🔗 @canbedell

İşlerine gelince futbola biz bakmıyoruz diyorlar ama kamera bulunca alakasız isimden açıklamalar duyuyoruz. Gider diye düşünüyorum açıklamaya rağmen

Boranin konu hakkinda bilgisi yok heralde. Kerem kalcak diyor adamlar moskovayla anlasmislar.
Bu ne perhizdir, çift baslilik olusmus yonetimde bunlarin omru uzun olmaz iki kanattan zayif olanin istifasi ile başlayan süreçte yeni baskani 6 aya seceriz

Bence bu herifin dünyadan haberi yok.

Konuşacak başka biri çıkmayınca bu herifi almışlar işte. Allah belamızı vermiş ne türlü beceriksizler tarafından yönetiliyor kulüp inanılır gibi değil.

Kimin olduğu önemli değil.gerekirse herkes konuşsun içinde gerçekten kulübe dair sevgi saygı olan herkes sorumluluk alıp konuşmalı, bu kulübün basın sözcüsü Okan hoca değildir zamanında bunun acısını çok çektik.terim doneminde

Benim adam be helal

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübün basın sözcüsü kim

Futboldan sorumlu yönetici kim

Alt yapıya kim bakıyor

Sponsorluk kazandırması gereken kim

Boş tatava yapmayın da icraat yapın.
Bence su anda takım ve Okan hoca yalniz birakilmis durumda. Hem baskanlik yapiyorlar, hem basin sozculugu. Bu yukude maalesef kaldiramiyorlar. Bu benim gorusum tabi...

Bu kim? Görevi ne?

Sen kimsin hemşerim!! şebinkarahisarlı esenyurta çevirdi yönetimi kim ne ayak neci belli değil her model çıkıyor

Kulübün basın sözcüsü kim

Futboldan sorumlu yönetici kim

Alt yapıya kim bakıyor

Sponsorluk kazandırması gereken kim

Boş tatava yapmayın da icraat yapın.
Erden. O gidince bütün yönetim kurulu başkanvekili oldu. Yedek üyesine kadar söz verilmiş sportif AŞ den sorumlu başkanvekili olacaksın diye. Gsiyadtan bulurlar boş beleş birilerini. 2. El minibüsle sponsorda olurlar

Sen kimsin dayı nereden çıktın normalde konusmaz sampiyonluk kutlamasında yer alirsin en fazla simdi basın sozcumuz mu oldun

Geri
Üst Alt