- 16 Haziran 2010
- 190.795
- 133.495
- 6.478
Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe, Stadyum zeminiyle ilgili açıklamalarda bulundu:

(Erdem Açıkgöz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ki İzmir yazin kavruldu. İstanbul hep 5 derece serindi minSıcaklık bahanesi saçmalıgı yine öne sürülmüş izmir antartika da mi bizim zeminden iyiydi mesela
Adamlar yağmur yağdırıyor stadın çiminimi yapamayacaklarAdamlar Dubai'de kaymak gibi zemin yapıyo. 50 derece rüzgar yok bişey yok. İstanbul'da bunu beceremiyosun. Ferrariyi tarlada sürmekten başka bişey değil. Ya ligi bırak Avrupa'nın bile sayılı kadrolarından biri olmuşsun. Bu avantajını evinde kullan bari zeminin iyi olsun. Dünya starı oyuncuların yeteneğini göstersin. Evin dahada zorlu bir deplasman haline gelsin rakiplerin için. Yok ama hersene bir zemin mevzusu. Yönetimin suçu. 300m+ euro veriyosun azcık sahaya da yatırım yapın kardeşim. Sadece bu yönetim değil. Hepsinin suçu. Halen dışı kolonları duvarları her yeri gri beton sahanın. Boya kaplama nasıl yapılmaz onca yıl anlamıyorum. Cidden Yakışmıyo..
Yasak. Mimarın izni olmadan hiçbir yapamıyorsun yapısal ve görsel olarak. Şunu izlemeni tavsiye ederim her sorunun cevabı var.Adamlar Dubai'de kaymak gibi zemin yapıyo. 50 derece rüzgar yok bişey yok. İstanbul'da bunu beceremiyosun. Ferrariyi tarlada sürmekten başka bişey değil. Ya ligi bırak Avrupa'nın bile sayılı kadrolarından biri olmuşsun. Bu avantajını evinde kullan bari zeminin iyi olsun. Dünya starı oyuncuların yeteneğini göstersin. Evin dahada zorlu bir deplasman haline gelsin rakiplerin için. Yok ama hersene bir zemin mevzusu. Yönetimin suçu. 300m+ euro veriyosun azcık sahaya da yatırım yapın kardeşim. Sadece bu yönetim değil. Hepsinin suçu. Halen dışı kolonları duvarları her yeri gri beton sahanın. Boya kaplama nasıl yapılmaz onca yıl anlamıyorum. Cidden Yakışmıyo..